و این که یه شهریه که ۲ ساعت تا محل زندگی من فاصله داره
سه روز در هفته شهرماست بقیه ش تو شهر خودشه
و اونطوری که من از برادرم شنیدم دنبال زن گرفتنن براش
چطوری برم آشنا بشم باهاش😪
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من دوستمو استوری کردم تولدشو تبریک گفتم یه پسر استوریمو ریپلای کرد که این قشنگه گفتم آره نوشت منو ندیدی پ بهش گفتم نمیخوام ببینمت اخه😂😂 نوشت خداروشکر 🙏
طرف کراشمم بود به نظرتون اشتباه کردم اینجوری جواب دادم
دعوتشون کنید خونتون مهمونییا با مادرت برو خونشوناعتراف کنی بدبختی باید غیرمستقیم باشه
اصلا رفت و آمد خانوادگی نداریم برادر من با عموی پسره دوسته
پدرومادرش یه بار پدرومادر منو تو نمایشگاه دیدن و از پدرومادر من خیلی خوششون اومده به گفته برادرم فقط در همین حد
اونا حتی نمیدونن من وجود خارجی دارم
لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
اگه دلش نخواد چون آشنای خانوادگی آبروم میره داداشم میکشتم
اون نمیره به داداشت بگه که اخه دخترخوب اگه دوست دختر داشت که دوست دخترشو میگرفت دیگه مامانش دنبال زن ...
راست میگیا اگه دوست دختر داشت که فکر زن نبودن براش
الان تو میگی چیکار کنم