2789

میره گیر میکنه باید عمل کنی 

حداقل رندش کن

اقا برین دکتر این چیزا چیه توروخدا 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چی گیر میکنه

عزیزم سیر میره تو واژنت گیر میکنه در نمیاد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
میره گیر میکنه باید عمل کنی  حداقل رندش کن اقا برین دکتر این چیزا چیه توروخدا

عزيزم بخدا ٤ ساله ميرم دكتر

دكترم ميگه خسته شدم از بس هر دارويي ميدم خوب نميشي

ميگه نميدونم ديگه چيكار كنم

عزيزم بخدا ٤ ساله ميرم دكتر دكترم ميگه خسته شدم از بس هر دارويي ميدم خوب نميشي ميگه نميدونم ديگه چ ...

برو یه دکتر دیگه

سیر گیر میکنه درنمیاد آبروت میره

میشی قضیه لامپ

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم سیر میره تو واژنت گیر میکنه در نمیاد 

دو روز پيش يبار گذاشتم وا نخ بستم تونسنم بيرون بيارم

ديگه نذاشتم 

حالا ميخوام بدونم كسي گذاشته خوب شده باشه كه ادامه بدم؟

وقتي هر چي استفاده كني و خوب نشي بخدا به راههاي عجيب غريب ميزني 

من شنیدم با عنبر نسارا خوب میشن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز