2789
اره میشه ولی باید با یه نخ بدوزی سیرو و نخو توی دستت نگه داری که نره توی رحمت منم شنیدم که عفونتو خ ...

خوب شدن كامل؟؟؟؟

چن روزه؟؟؟

اره خودم ترسو ام نخ رو محكم كاري كردم

ایییییییی اخه سیر

دکترا 20 سال درس میخونن،انوقت زرتی با سیر بوگندو خوب شی

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شدن كامل؟؟؟؟ چن روزه؟؟؟ اره خودم ترسو ام نخ رو محكم كاري كردم

جزئیاتشو نمیدونم ولی تعریفشو خیلی شنیدم

هم سیر هم عنبرالنسا خیییلی خوبن واسه درمان عفونت

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
ایییییییی اخه سیر دکترا 20 سال درس میخونن،انوقت زرتی با سیر بوگندو خوب شی

عزيزم مجبور ميشه ادم 

خودم كه به هيچ كدوم فك نميكردم اخرش با ترس مجيور شدم

گفتم ديگه راهي ندارم بذار اينم امتحان كنم 

خسته شدم 

حتي خجالت ميكشم موقع نزديكي يه حس بديه 

عزيزم مجبور ميشه ادم  خودم كه به هيچ كدوم فك نميكردم اخرش با ترس مجيور شدم گفتم ديگه راهي ندا ...

بهرحال ایشاله ک خوب بشین

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
آویشن خیلی تعریفشو شنیدم بجوشونی تو آبش بشینی

اويش نه استفاده نكردم

ولي سركه و نمك و جوش شيرين و... اينا همش استفاده كردم خوب نشدم

فقط ترشح دارم سبز 

ديگه خارش و سوزش بو تداوم

اويش نه استفاده نكردم ولي سركه و نمك و جوش شيرين و... اينا همش استفاده كردم خوب نشدم فقط ترشح دارم ...

از من میشنوی برو یه متخصص خوب. خدایی نکرده لوله رحمت داغون میکنه این عفونت 

راستی عسل درمانی هم خوبه البته درصورتیکه حساسیت نداشته باشی

عسل هم استفاده كردم دو دفعه 

هر دفعه پنج شب 

اونم عسل طبيعي 

ولي هيچ

من ٤ سال درگيرشم

خوب نميشم 😞😞😞

اينقدي خسته شدم...

از من میشنوی برو یه متخصص خوب. خدایی نکرده لوله رحمت داغون میکنه این عفونت 

من فوق تخصص هم رفتم 

تهران هم رفتم