2777
2789
عنوان

آی وی اف مثبت

283 بازدید | 44 پست

سلام خانوما من یک عدد جنین ۳ روزه داشتم که انتقال دادم و بار اول مثبت شد ۲۹ میرم واسه قلب ولی خونریزی خیلی شدیدی گرفتم لخته های خیلی بزرگ که فورا رفتم دکتر و تو سنو گرافی دکترم گفت کیسه بارداری کاملا سالم و کیسه زرده هم رشد کرده و آمپول و شیاف و قرص اینا داده

استراحت مطلق هم هستم درسته داروهامو استفاده کردم و فقط موقع تحریک شدن میاد و صبح ها اول وقت یکم لکه بینی میاد خیلی با این حال استرس دارم هم واسه تشکیل قلب جنین هم خسته شدم از انقدر خوابیدم چیکار کنم

استرس ازهمه بدتره دعابخون ذکربگودرست میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم تهوع که ندارم یکی از دوستام هم میگفت که احتمالا رشد جنین خوب نیست که تهوع نگرفتی

ربطی نداره حالت تهوع توی اخر سه ماه اول و سه ماه دوم اتفاق میوفته مگه فیلمه به این حرفا توجه نکن انرژی مثبت به خودت انتقال بده با ادمای مثبت صحبت بکن وگرنه استرس واسه جنین سمه

من سر اون دوتا خصوصا دومي خونريزي وحشتناك يهو گرفتم فك كنم مامانت در مورد جنسيت درست مبگه

نمیدونم که میگه اکثرا واسه پسر خونریزی میاد اولش درسته ها هرچی خدا بخواد شما حالت تهوع داشتید تو بارداریتون

کسی تجربه لکه بینی داره به مامانم میگم میگه احتمالا بچت پسره از طرفی هم اصلا حالت تهوع ندارم فقط درد ...

خالم تا 6 ماه بارداری لکه بینی داشت بقول خودش بچه داشت مثل ماهی توی شکمم حرکت میکرد ولی خون ریزی داشته الانم پسرش ماشالله هیکلی و ورزشکاره