2777
2789
عنوان

مشاور مدرسه

286 بازدید | 36 پست

بچه ها پدر من جدیداً خیلی دست روم بلند میکنه به هر دلیلی ..

و وقتی هم که میزنه خیلی بد میزنه ..

سری قبلی که زده بود ، تو صورتم بود و صورتم کبود شده بود و وقتی مشاور مدرسه دید و علتشو پرسید گفتم با خواهرم بحثم شده و اون زده ، مشاور هم گفت فکر نمیکنم این طور باشه و این رد دست مرده ولی خب قانعش کردم که واقعا با خواهرم دعوام شده ..

حالا دیشب دوباره بابام دستمو جوری پیچوند که دستم در رفته و چشامم کلا قرمز بود انقدر گریه کرده بودم دیشب .

امروز که مشاور دید گفت چی شده ؟ گفتم خوردم زمین

گفت درسته خوردی زمین ولی فردا بیا دفتر من باهم حرف بزنیم 🫠

اگر گفت چی شده چی بگم ؟ بهش بگم چی شده واقعا ؟ برای هدایت تحصیلیم بد نمیشه ؟

میشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

هدایت تحصیلی که مسخره بازیه ولش کن

یعنی تاثیری نداره درسته ؟

چون نمیخوام فکر کنه سر اینجور چیزا شاید نیارم و نمره ی بدی بده ..

میشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رو هدایت تحصیلی تاثیر نمیذاره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

نه بابا بگو بهش راحت باش، من میرم قضیه پارتنرمو تعریف میکنم خاطراته دیتامونم براش میگم

من اصلا باهاش راحت نیستم

ولی خب چند بار بهم گفته که بیا و ..

چرا بابات اینجوریههه!!

روانیه

حالم ازش بهم میخوره

مشاور مدرسه که چیز حالیش نیست من باشم نمیگم چون بعضی خانما عادتشونه میرن تو دفتر به همه میگن اگه مید ...

دقیقا منم سر همین موضوع که چیزی بلد نیستن نمیرم پیشش

ولی خب مطمئنه ..

ولی نمیدونم چی بگم بهش

چون خانواده ی من خانواده ی با آبرویین و کسی حتی فکرشم نمیکنه که بابام اینجوری باشه ..

من اصلا باهاش راحت نیستم ولی خب چند بار بهم گفته که بیا و ..

دلتو بزن به دریا بهش بگو قول میدم پشیمون نمیشی من همش میگفتم اخه مشاوره مدرسه چیه فایده نداره فلان یروز انقد انقد حالم بد بود رفتم پیشش اصا همچیو بهش گفتم از این رو به اون رو شدم خیلی واقن تاثیر داشت حرفاش

نه رو هدایت تحصیلی تاثیر نمیذاره

خوبه پس

بدون اینکه هیچکاری بکنی اینجوریه؟؟

من دیشب با خواهرم بحثم شد

اون منو زد منم زدمش

یه دفعه ای اومد دست منو پیچوند ..

مشاور مدرسه که چیز حالیش نیست من باشم نمیگم چون بعضی خانما عادتشونه میرن تو دفتر به همه میگن اگه مید ...

جون من راس میگی؟ بابا من رفتممم قضیه پارتنرمو بهش گفتم دیتامونو گفتم همچیووووووو بهش گفتمم، ینی امکان داره بره بگه به مدیرو اینا!؟