2777
2789
عنوان

مشاور مدرسه

474 بازدید | 36 پست

بچه ها پدر من جدیداً خیلی دست روم بلند میکنه به هر دلیلی ..

و وقتی هم که میزنه خیلی بد میزنه ..

سری قبلی که زده بود ، تو صورتم بود و صورتم کبود شده بود و وقتی مشاور مدرسه دید و علتشو پرسید گفتم با خواهرم بحثم شده و اون زده ، مشاور هم گفت فکر نمیکنم این طور باشه و این رد دست مرده ولی خب قانعش کردم که واقعا با خواهرم دعوام شده ..

حالا دیشب دوباره بابام دستمو جوری پیچوند که دستم در رفته و چشامم کلا قرمز بود انقدر گریه کرده بودم دیشب .

امروز که مشاور دید گفت چی شده ؟ گفتم خوردم زمین

گفت درسته خوردی زمین ولی فردا بیا دفتر من باهم حرف بزنیم 🫠

اگر گفت چی شده چی بگم ؟ بهش بگم چی شده واقعا ؟ برای هدایت تحصیلیم بد نمیشه ؟

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

هدایت تحصیلی که مسخره بازیه ولش کن

یعنی تاثیری نداره درسته ؟

چون نمیخوام فکر کنه سر اینجور چیزا شاید نیارم و نمره ی بدی بده ..

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا بابات اینجوریههه!!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نه رو هدایت تحصیلی تاثیر نمیذاره

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نه بابا بگو بهش راحت باش، من میرم قضیه پارتنرمو تعریف میکنم خاطراته دیتامونم براش میگم

من اصلا باهاش راحت نیستم

ولی خب چند بار بهم گفته که بیا و ..

روانیه حالم ازش بهم میخوره

بدون اینکه هیچکاری بکنی اینجوریه؟؟

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

مشاور مدرسه که چیز حالیش نیست من باشم نمیگم چون بعضی خانما عادتشونه میرن تو دفتر به همه میگن اگه مید ...

دقیقا منم سر همین موضوع که چیزی بلد نیستن نمیرم پیشش

ولی خب مطمئنه ..

ولی نمیدونم چی بگم بهش

چون خانواده ی من خانواده ی با آبرویین و کسی حتی فکرشم نمیکنه که بابام اینجوری باشه ..

من اصلا باهاش راحت نیستم ولی خب چند بار بهم گفته که بیا و ..

دلتو بزن به دریا بهش بگو قول میدم پشیمون نمیشی من همش میگفتم اخه مشاوره مدرسه چیه فایده نداره فلان یروز انقد انقد حالم بد بود رفتم پیشش اصا همچیو بهش گفتم از این رو به اون رو شدم خیلی واقن تاثیر داشت حرفاش

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

بدون اینکه هیچکاری بکنی اینجوریه؟؟

من دیشب با خواهرم بحثم شد

اون منو زد منم زدمش

یه دفعه ای اومد دست منو پیچوند ..

مشاور مدرسه که چیز حالیش نیست من باشم نمیگم چون بعضی خانما عادتشونه میرن تو دفتر به همه میگن اگه مید ...

جون من راس میگی؟ بابا من رفتممم قضیه پارتنرمو بهش گفتم دیتامونو گفتم همچیووووووو بهش گفتمم، ینی امکان داره بره بگه به مدیرو اینا!؟

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!