2777
2789
عنوان

از علل افسردگی

154 بازدید | 23 پست

تجربه خودم ، که با افسردگی غیر قابل درمان مبتلا هستم ، شاید مفید باشه ، می نویسم شاید به درد کسانی خورد . من مردی 41 ساله و مجرد هستم . با هیچ زنی تا حالا ، رابطه نداشتم . شاید برای برخی خوب و برخی غیر عادی به نظر برسه ، اما موضوع بحث این نیست .هدف دلسوزی شما نیست . و نه تسکین . الان خیلی در آرزوی مرگ هستم ، نه که احساس کنم زندگی بده ، ولی من مهارت های زندگی رو یاد نگرفتم و مختصری دوست دارن بنویسم .

دوست داشتم طوماری بنویسم ولی باید در چند سطر خلاصه کنم .

از کودکی که چشم باز کردم ، کسی با من زیاد حرف نمیزد . پدرم ، از مردهای قدیمی بود . هرچند مردی بسیار خوب بود، اما هیچ وقت حرف نمی زد .فقیر بود ، مادرم همیشه موقع عید که چند تا دفتر و کتاب و کیف برامون می گرفت از ترس دعوا قایم می کرد . برادرها و خواهرم ، نه اون زمان و نه الان ، رابطه ای با من نداشتن ، با هم دیگه هم رابطه چندانی نداشتن و الان هم نداریم. فامیل های درست و حسابی کمی داشتیم و پدرم با همون ها هم ارتباط نداشت .

من تا حالا در زندگی نه هدیه گرفتم ، نه مسافرت با خانواده داشتم ، نه بوسه ای و نه اعتماد به نفسی . کلا همه چی در خانواده تابو بود . از بیرون یک خانواده خوب به نظر می رسیدیم . نه کار زشتی ، نه خیانتی و نه حتی حرف بدی .

اما هیچ وقت نتونستم با دنیای واقعی ارتباط بگیرم . بچه و نوجوان و تا اوایل زندگی ، غرق تخیلات خودم بودم و زمانی که لازم شد وارد دنیای واقعی بشم ، دیدم من تجربه ای از ترس ها و نتوانستن ها و تخیلات هستم . پناهگاهی که داشتم ، تخیل بود .

حتی عشق در وجودم از حد تخیل فراتر نرفت و نبود چیزی رو در خودم حس می کردم و اون ناتوانی بود .

خلاصه ، نمیتونم بیشتر بنویسم ، همین هم کسی نمی خونه ولی مغزم ، آنچنان به دنیا بدبین شده که هر لحظه ماندن در دنیا ، شکنجه ای بر منه. خودمو نمی کشم ، چون پدر و مادر پیرم تنها میشن. هرچند الآنم چندان کمکی نیستم .

نمیدونم چرا اونقدر به اعماق همه چی فکر می کنم که نزدیک میشه بی هوش بشم . وقتی به پیری فکر می کنم و وقتی که شکست های خودم رو می بینم ، پتکی رو سرم میشه . دی میان مردم ظاهر نمیشم .

از خدا میخواهم که لااقل پایان بی دغدغه ای داشته باشم ، به زیر خاک که فکر می کنم ، آرامش میگیرم . کاش میشد از زمین فرار کنم .از قوانینش ، موجوداتش و افکارش .قصد همدردی نداشتم و نه توصیه مراجعه به پزشک و یا امیدوار کنندگی

فقط اینو میتونم بگم ، ازدواج و فرزند آوری ، صرفا لذت از کودک و جنس مخالف نیست ، آیا اونقدر قوی هستید که انسانی قدرت مند و اخلاقی بار بیارید ؟ از این بابت من از بودن خودم ، صرفا برای لذت والدین خود از اینچه فرزند می خواستند ، راضی نیستم و جسمی فرتوت و روحی پیر و خسته ، چیزی بوده که دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابهحال به روانشناس مراجعه کردی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

به نظر من دارو درمانی همراه تراپی می تونه لذت زندگی کردن رو به شما برگردونه

باید تا جایی که می تونیم به خودمون کمک کنیم تا از زندگی لذت ببریم

فقط یک بار حق زندگی کردن داریم

بهترین لحظهها رو برایتون آرزو می کنم

تابهحال به روانشناس مراجعه کردی

بله ، کلا مغز من استعداد عجیبی در منفی گرایی داره . نمیتونم به زندگی خوشبین باشم .اتفاق هایی همرخ داد که بدتر کرد.ولی ایدیولوژی من ، نه که خودم بخوام ، سرشار از ترس و بدبینی هست و البته ناتوانی من در بسیاری از کار ها ،و ..

بله ، کلا مغز من استعداد عجیبی در منفی گرایی داره . نمیتونم به زندگی خوشبین باشم .اتفاق هایی همرخ دا ...

خب ادامه دادین کارهایی که گفت رو ؟

من هم خودم عصبانیت دارم که بزور داده نمیشه معده درد میگیرم یا سر درد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

بچه های خوشبخت میشن که کس و کار درست دارن کاش منم پسر بودم حداقل نمیکفتن ترشیده بهم منی که دخترم هزا ...

والله ، من هیچ وقت نمیتونم احساس شما رو درک کنم .اساسا کسی نمیتونه این کار رو بکنه ، و من هم نمیخوام امیدواری بدم . میدونم بارها این حرف های تکراری رو شنیدی . شاید برای آدم های شبیه ما ، بهترین چیزی که در این دنیا ، ممکن باشه ، نوعی جدایی ذهنی باشه تا از مقایسه در امان باشیم . ولی اونم نمیشه . نمیدونم .ولی مردی مثل من که احساس بی ارزشی داره و ناتوان در حل امور ، اساسا چه فرقی با این احساسی که شما میگید داره؟ ولی خوب درک احساس دیگران غیر ممکنه .

خب ادامه دادین کارهایی که گفت رو ؟من هم خودم عصبانیت دارم که بزور داده نمیشه معده درد میگیرم یا سر د ...

من ادامه دادم ، ولی نه کاملا ، شرایط شغلی من شبکاری هست و نمیتونستم ، دارو منظم بخورم ، ضمن اینکه باید همیشه برای رسیدن به کار ، روزی دو ساعت رانندگی کنم .