2777
2789
عنوان

ددی سایت

176 بازدید | 14 پست

ددی سایت =کویر لوت

دلمون خوشه سایت داریم واسه مردها هیشکی توش نیست خالی خالی

اگر یکمم فعال هست به لطف چندتا خانومه که توشه وگرنه مردها که هیچ

یه تایپک میذاری بعد 6 ماه یکی یه جوابی میده

اینجام که فعال و شلوغ هست مرد راه نمیدن

اومدم ارزو کنم خدا گفت تو دیگه خفشو تو خودت ارزوی خیلی هایی

😂😂

خیلی هم فضای مزخرفی داره

چون خیلی ها میگن شوهرم شبیه این بازیگره ست این عکسو پروفایل گذاشتم وگرنه علاقه ای به این سریال ها ندارم😇 دور از تو بادا اهرمن، ایران من ایران من🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور راه نمیدیم

هستین که

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

چطور راه نمیدیمهستین که

این بودن چه فایده داره

یه تایپک میخوای بزنی باید کلی صلوات بفرستی و دعا دعا کنی نریزن سرت دادو بیداد کنن

ارامش نیست توش

این بودن چه فایده داره یه تایپک میخوای بزنی باید کلی صلوات بفرستی و دعا دعا کنی نریزن سرت دادو بیداد ...

😂😂😂

قبول دارم بعضی خانوما الکی شلوغش میکنن

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

شما جای خواهرمونی راحت باش

تو خارج زنها خودشونو میکشن هرسال کلی کنفرانس و.. میگیرن هزینه میکنن و.... که بگن مرد با زن برابر هست برتری وجود نداره خجالت وجود نداره و...

اونوقت زن ایرانی برای تحقیر یه مرد نسبت زن بودن بهش میده

پناه برخدا