🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️
هر چند حق داری محیطش که مختلط شده به جای راهنمایی خوش و بش میکنن
زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏
این بودن چه فایده داره یه تایپک میخوای بزنی باید کلی صلوات بفرستی و دعا دعا کنی نریزن سرت دادو بیداد ...
😂😂😂
قبول دارم بعضی خانوما الکی شلوغش میکنن
🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️