2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

277 بازدید | 49 پست

دوستان چهار روزه که رفتم پیش روانپزشک بخاطر اضطراب و وسواس فکری و استرس بهم دارو داده میخورم ، دو روز اول بهتر بودم و حالم خوب بود و روحیه پیدا کرده بودم الان روز چهارمه حالم بدتر داره میشه اضطراب و آشفتگی گرفتم حتی از قبل بدتر شدم حس ناامیدی و پریشانی بهم دست میده بشدت داغونم از نظر روحی بنظرتون چرا اینجور شدم طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم چند روز اول اذیت کننده باشه...اما خب دکتر باید با قطعیت بگه.

ممنونم از جوابت ، بله تو عوارضش هم نوشته که ممکنه باعث اضطراب و آشفتگی و حتی خودکشی بشه😐 واقعا موندم این دیگه چجور داروئیه من قبل از دارو اینهمه آشفته و بی قرار نبودم که الان شدم بشدت فکرهای منفی میکنم

آره طبیعیه منم قرص اعصاب میخورم چند هفته اولش حالم مثل شما بود

وای ممنونم جدی میگی عزیزم خیلی نگرانم خیلی میترسم🥺😢 به هیچ کس نمیتونم دردمو بگم میترسم بگن دیوانه اس ، بخدا داغونم

ممنونم از جوابت ، بله تو عوارضش هم نوشته که ممکنه باعث اضطراب و آشفتگی و حتی خودکشی بشه😐 واقعا موند ...

احتمالا شماهم قرص منو میخوری

این قرص هم خوبی داره هم عوارض

خوبیاش واسه من این بود که بیخیالم کرد و شاد

بدیاش یبوست و افکار منفی و چاقی و....

سرتابایول۵۰

به من سرالین داد واسه افسردگیشما چی؟

برای من فلوکسیتین و ولبان و آلوینتا۷۵ داده برای خواب هم آلپرازولام داده گفته هر وقت نیاز شد بخور که من روز اول خوردم به قدری قوی بود که حالم بد شد وقتی از خواب بیدار شدم حس میکردم از کما بیدار شدم دیگه نخوردم

وای ممنونم جدی میگی عزیزم خیلی نگرانم خیلی میترسم🥺😢 به هیچ کس نمیتونم دردمو بگم میترسم بگن دیوانه ...

آره عزیزم نگران نباش من از برج ۶دارم قرص اعصاب میخورم شاید یک ماه یا چندهفته طول بکشه اثر بزاره ولی بدون اجازه دکترت سرخود قطعش نکن که خیلی خیلی بدتر از وضعیت قبلت میشی

احتمالا شماهم قرص منو میخوریاین قرص هم خوبی داره هم عوارضخوبیاش واسه من این بود که بیخیالم کرد و شاد ...

وای من برای رها شدن از افکار منفی رفتم دکتر اگه قرار باشه افکار منفی بیاد سراغم دیگه به چه درد میخوره ، نه عزیزم بمن آلوینتا۷۵ و ولبان ۱۵۰ و فلوکسیتین داده

برای من فلوکسیتین و ولبان و آلوینتا۷۵ داده برای خواب هم آلپرازولام داده گفته هر وقت نیاز شد بخور که ...

اره به منم گفته بود در صورت لزوم الپرازولام بخورم اصلا نخوردم نیازی نشد

برای من فلوکسیتین و ولبان و آلوینتا۷۵ داده برای خواب هم آلپرازولام داده گفته هر وقت نیاز شد بخور که ...

وای منم خوابم نمیبرد دکتر همون قرصو بهم داد افتضاااح بود همش گیج بودم دوست داشتم بخوابم

به سختی ترکش کردم