2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

سلام منم مثل شما چند روزه دارم داروی اعصاب میخورم دکتر گفت این روزا خیلیا مراجعه میکنن،من سرترالین و چندتای دیگه میخورم دستام چنان داغ میشد نمیتونستم تحمل کنم اولش عوارض دارن کم کم فک کنم بهتر بشه

🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم نگران نباش من از برج ۶دارم قرص اعصاب میخورم شاید یک ماه یا چندهفته طول بکشه اثر بزاره ولی ...

نه عزیزم قطع نمیکنم میدونم قطع کردنش خیلی بده، ولی الانم انقد گرفته و بی قرار و داغونم که میترسم هیج وقت خوب نشم😔

وای من برای رها شدن از افکار منفی رفتم دکتر اگه قرار باشه افکار منفی بیاد سراغم دیگه به چه درد میخور ...

خب فعلا بخور ببین بعد یکی دوهفته افکار خودکشی اینا داشتی به دکتره بگو

بقول یکی گفت قرصا فوایدشون بیشتر از ضرر هاشونه

سلام منم مثل شما چند روزه دارم داروی اعصاب میخورم دکتر گفت این روزا خیلیا مراجعه میکنن،من سرترالین و ...

این روزا حال همه داغونه منم دقیقا یه ماهه که اینطور حالم بد شد و زندگی در نظرم بی معنی شد به مرگ و خودکشی فکر میکردم که پناه بردم به روانپزشک گفتم تا وضعم خراب نشده درمان بشم اونم که داروهاش افسرده ترم کردن

خب فعلا بخور ببین بعد یکی دوهفته افکار خودکشی اینا داشتی به دکتره بگوبقول یکی گفت قرصا فوایدشون بیشت ...

بله دیروز همش انگار یکی در گوشم میگفت خودکشی خودکشی🥺در حالی که من نمیخوام این کارو بکنم و میترسم از این کار بااین حال میترسیدم که چرا اخه این فکر به مغز من مدام میاد داشتم دیوانه میشدم با نماز و دعا آروم کردم فعلا خودمو

منم خیلی زیاد نشخوار فکری دارم و 24 ساعته استرس و اضطراب ، اضطراب ب معده ام فشار میاره حس میکنم منقبض میشه و الان یکساله همین روال داره طی میشه فک میکردم درست بشه . حتی نفس کشیدن عمیق و بی دغدغه هم یکساله ازم گرفته شده.

میترسم از اینکه توسط خانواده قضاوت شم یا این قرص اعصاب خوردنه رو دیگه نشه ترک کرد و یجورایی معتاد بشم بهش.

تو آیندم و برا ازدواجم مشکل پیش بیاد...

نه عزیزم قطع نمیکنم میدونم قطع کردنش خیلی بده، ولی الانم انقد گرفته و بی قرار و داغونم که میترسم هیج ...

نه اصلا نگران نباش

به من همون اول گفتن داروی اعصاب مثل سرماخوردگی نیست بلافاصله اثر بزاره و خوب شی چند هفته طول میکشه

کاملا درکت میکنم من همش گریه میکردم بی دلیل همش لرزش دست و پا داشتم تپش قلب زیاااد ولی کم کم خوب شدم ۶ماه دیگم باید قرص اعصاب بخورم

شما حداقل باید ۳ هفته صبر کنی تا اثرشو ببینیتو درمان بیماری های اعصاب باید صبور باشی

بله درسته منم میخوام صبر کنم ولی میترسم میگم نکنه حالم هیچ وقت خوب نشه یا نکنه بلایی ناخواسته سرم بیارم یعنی ترس هام طبیعیه؟🥺بقدری آشفته و بی قرارم که همش این فکرها رو میکنم

چه دارویی داده؟ منم همینطور بودم تا 2 هفته استرسم خیلی بیشتر شده بود بعد 2 هفته اوکی شد یکم طول میکش ...

من آلوینتا۷۵ و ولبان۱۵۰ و فلوکستین داده ، الان شما حالتون خوبه؟ شماهم مثل من میشدید؟ خیلی نگرانم خیلی میترسم 😔 حس میکنم انگار یه بیماری ناشناخته و لاعلاج گرفتم

منم خیلی زیاد نشخوار فکری دارم و 24 ساعته استرس و اضطراب ، اضطراب ب معده ام فشار میاره حس میکنم منقب ...

وا قضاوت چی ازدواج چی

من فقط و فقط مامانم و همسرم میدونن قرص اعصاب میخورم و هیچوقت قضاوتم نکردن به یه آدم مورد اعتماد باید بگی