2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،عموی خانومم اینجوره،ولی همه میدونن میره سراغ دوس دخترش ولی زن خرش نمیفهمه.خواهرمم همینه ما همه میدونیم شوهرش داره بش خیانت میکنه ولی چون خودش داره تو یه شهر دیگه درس میخونه فک میکنه شوهره اوکیه

دادخواست طلاق بده زنگ بزنه بگو برین توافقی این چه زندگیه کم زندگی سخته مرده راحت کرده خودشو از مسئول ...

دادخواست طلاق نمیدم چون توافقی نمیخوام میخوام حق و حقوقمو کامل بگیرم از نظر مالی بچزونمش

آره همونو بگو دو ماهه تو خونه زندگی و جهاز من راحت لم داده و خوش میگذره بهش من اینجا هر لحظه عذاب

دادخواست طلاق نمیدم چون توافقی نمیخوام میخوام حق و حقوقمو کامل بگیرم از نظر مالی بچزونمش آره همونو ب ...

رو دادی بیشخصیت و بی نربیتو خونه تو اخه چرا ول میکنی چرا پرو میکنی مردو موقعی که دادحواست طلاق دادی میشینی تا کارای طلاق انجام شه به پدرت میگی ماشینی حمل بار بگیره جهازتو ببره خودتم میری الان شوهرت نره شکایت کنه بگه خونه رو ول کرده رفته چی جریمه میدیا

شوهر من خیانت نکرده بود چیزی ندیده بودم دعوا و قهر کردیم اومدم

در هر صورت از منه مرد به شما نصیحت درسته که مردی که عاشق باشه خیانت نمیکنه ولی هیچ موقع به خاطر قهر مردت رو تنها نذار،مردا یکم مقاومتشون نسبت به زنا کمتره،حالا فرض کن باش قهر کردی و باش بدی و یه دختر بیاد و باهاش خوب رفتار کنه به نظرم ۹۰ درصد احتمال خطا داره،پس سعی کن هیچ موقع قهری نکنی که اینقدر طولانی باشه

شوهر من خیانت نکرده بود چیزی ندیده بودم دعوا و قهر کردیم اومدم

به نظرم کوتاه بیابروسرزندگیت ازکاه کوه نسازید

بالاخره تودعوانقل ونبات پخش نمیکنن که

بعضی مرداهم غرور دارن میخوان منم منم کنن یجورایی

رو دادی بیشخصیت و بی نربیتو خونه تو اخه چرا ول میکنی چرا پرو میکنی مردو موقعی که دادحواست طلاق دادی ...

چاره ای نذاشته بود باید میرفتم

من شکایت کردم ازش و ماشینشم بردم پارکینگ

اونم چرا تمکین زده اتفاقا

به نظرم کوتاه بیابروسرزندگیت ازکاه کوه نسازیدبالاخره تودعوانقل ونبات پخش نمیکنن کهبعضی مرداهم غرور د ...

آره این ک خیلی این شکلیه

ولی کاه نبود واقن خیلی بهم توهین کرده منو شکونده