2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

108 بازدید | 24 پست

کیا برا کنترل چربی پوستشون قرص راکوتان یا ایزوترتینیون یا.نورم اسکین خوردن دوز چند میلی گرمشو.خوردم و هرروز یا هفتگی خوردن و بعد از چند قرص چربی پوستتون کم شد

نخوردم میگن عوارضش زیاده

الان پیگمنتا سفارش دادم تعریفشو میدادن برا روشن شدن پوست هم هست ولی کسی انگار اینجا تجربه نداشته

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زیر نظر پزشک خوردم

روزی یدونه وسط ناهار با آب فراوون

کلا این قرصو میخوری باید زیاد آب بخوری تو طول روز

پوستم خیلی خوب شده بود حتی بینیم هم کوچیک شده بود

و هر دوسه ماه که مصرف کردم باید میرفتم آزمایش میدادم و جواب آزمایش رو دکتر چک میکرد اگه اوکی بود میتونستم ادامه بدم

کلا این قرص رو نباید سرخود بخوری

بدیش اینه ک وقتی مصرفشو قطع کنی دوباره برمیگرده حالت قبلی

۲۰من هفته ای دو تا میخوردم بعد از یک ماه اینا خوب شد

چ مارکی میخوردی؟ من پوستم روغنه دکتر گفته هفته ای سه تا بخور اما من یه روز درمیون میخورم تا الان ۷ قرص خوردم هیچ تاثیری نداشته چربیش کم نشده روغن ازش چکه میزنه دارم ناامیدمیشم

پوستت خیلی چرب بود؟؟؟؟؟من چربیش در حد روغنه میشه بگی پوست نو.چربیش چقد بود و الان چقده

ببین منم خیلی چرب بود پوستم طوری ک کرم میزدم بعد دو ساعت برق میفتاد

خیلی بهتر شد صاف و لکه ها هم رفت ولی بعد از دورهش باز جوش زدم و چربیشم تقریبا برگشت

الان پوستم چربه فقط اون جوشا رو نداره ولی بازم جوش میزنم ولی نه زیاد

۲۰من هفته ای دو تا میخوردم بعد از یک ماه اینا خوب شد

یعنی اینکه شما میگید بعد یک ماه خوب شدید خب یکماهش هفته ای دوتا قرص میشه تو یک.ماه ۸ قرص یعنی با ۸ قرص چربی پوستت کنترل شد؟ پوستت.خشک و.پوسته پوسته نشد؟

یعنی اینکه شما میگید بعد یک ماه خوب شدید خب یکماهش هفته ای دوتا قرص میشه تو یک.ماه ۸ قرص یعنی با ۸ ...

نه کامل که نه ولی بعد از یک ماه اثراتش و دیدم وگرنه تا سه ماه اینا طول کشید

چرا پوسته پوسته میشد

همین نورم اسکیننه بابا زوده هنوز یکم فرصت بده اوکی میشه

بنظرتون نتیجه میگیرم بخدا خسته شدم دلم میخاد پوستم سبک باشه چربیش خفم.کرذ تندتند باید پاک کنم

نه کامل که نه ولی بعد از یک ماه اثراتش و دیدم وگرنه تا سه ماه اینا طول کشید چرا پوسته پوسته میشد

برا پوسته پوسته ها چ ابرسانی میزدی اسمشو بگو.و اینکه ضدافتاب چی میزدی و.شویندت متخص چ.پوستی بود. در حین درمان با راکوتان صورتت قرمز میشد من پوستم خارش.گرفته.و.قرمزم میشه

برا پوسته پوسته ها چ ابرسانی میزدی اسمشو بگو.و اینکه ضدافتاب چی میزدی و.شویندت متخص چ.پوستی بود. در ...

من قرمز نمیشد

ببین من چند مدل مرطوب کننده اینا امتحان کردم دقیق یادم نیست ولی اسکین وان خوب بود واسم نوترژینا هم یه مدت زدم اونم اوکی بود اخریا هم ساین اسکین میزدم

اسپری اب کلینیک هم میزدم

ضدافتاب لافارر میزدم

شویندمم اون دوران حقیقتا یادم نیست الان نو اکنه میزنم خوبه