2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در کل واسطه داشتن پیش خدا یه بحث اعتقادیه که جای تحقیق داره و کاملا ثابت شده هست . به جز ائمه که نور مطلقن بعضی بنده های خدا هم به دلیل مقامی که نزد خدا دارن عزیز تر میشن و میتونن دست دیگران رو بگیرن و واسطه بشن مثل امام زاده ها و حتی شهدا و گاهی حتی دعای یه مادر یا پدر که معجزه میکنه اینا همه مراتب مختلف شفاعت و واسطه هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

امام زاده یعنی چی؟ یعنی توسط امام زاده شده پدرش امام بوده، ۱۲ امام داریم دوتای آخر هم فرزند دیگه ای نداشتن

۸۱۸۶ تا امام زاده داریم تقسیم کنید یعنی هر امام باید ۸۰۰ تا فرزند میداشته

شاید بگید بچه ی بچه ی اونام ممکنه باشه، خود امام ها تا ۱۲ ام از فرزندان شون یکی امام بعدی شد به انتخاب خدا یا باباشون با هرچی میخواستن میگفتن فرزند همه شون مقدس و امامن از طرفی امام زاده میگیم دیگه فرزندان دیگه امامان هم نمیتونیم ۱۰۰ بگیم چی به چی بودن چه برسه به فرزند فرزندهاشون.

ببخشید یه سوال دارم چرا همه امام زاده ها تو ایرانند ؟

نه خیر تحقیق کنید . در کشورهای دیگه هم امام زاده هست . مثلا عراق که بیشتر معروفه امام زاده هاش . در کل هر جا اسلام گسترده شده امام زاده ها هم هستن . حالا محدوده ایران و عراق به علت تمرکز بیشتر اسلام و شهر های مهمی مثل ری و بصره و بغداد و بعدتر انتقال اجباری امام رضا به مرو که از ایران میگذشته امام زاده ها بیشتر به این سمت اومدن

امام زاده یعنی چی؟ یعنی توسط امام زاده شده پدرش امام بوده، ۱۲ امام داریم دوتای آخر هم فرزند دیگه ای ...

نه مفهوم امام زاده اینجوری نیست . مثلا شخصیتی در ناریخ هست به نام جعفر کذاب که فرزند امام هادی هست و برادر امام عسگری و عموی امام زمان ولی از اسمش مشخصه که ادم جالبی نیست . پس لزوما فرزند امام بودن و از امام معصوم زاده شدن کسی رو مقدس و امام زاده نمیکنه .

در نسل های مختلف از ائمه افرادی بودن که به تقوا و مردم داری شهره بودن و اکثرا در دوره خودشون امین مردم و مورد احترام بودن . طبیعیه که بعد از فوت یا شهادتشون مردم براشون مقبره میساختن و اونا رو مقدس می دونستن شما هر امام زاده برید مثلا نوشته ایشون نسل چندم هست و به کدوم امام معصوم میرسه

این فقط مخصوص اسلام نیست . شما داستان اصحاب کهف رو در قرآن بخونید مسیحی هستن و از نظر تاریخی دوره شون مشخصه . ولی وقتی یک روز بیدار میشن و دیگه می میرن مردم میگن در همین مکان مقبره ای براشون بسازیم و اون غار رو تبدیل به عبادتگاه میکنن . پس این یه نوع احترام اجتماعیه به جایگاه انسانی که در زندگی نشون داده انسان وارسته ای هست .

من اعتقاد دارم

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞