2777
2789
عنوان

شوهر احمقم😭😭😭😭

341 بازدید | 16 پست

انگار پانزده سالش

یه پسر بچه ۱۵ ساله خاله زنک

به من آمده میگه اره خواهرم گفت داریم جهاز میبریم توام بیا الکی دور بزن کادوت بگیر

رسم دارن جهاز برون کادو میدن به درجه یک هایی که میرن کمک

درحالی که ما تازه با اینا آشتی کردیم کلی اذیت و بی احترامی کردن

آخرین بار هم همین خواهرش گفته بود دیگه برادری ندارم برو با اون زن ندیدبدیدت!!!

هردو هم عقدیم و نزدیک جهاز برونمون

خواهرشوهرمم عقد و دارن میرن خونشون دیگه و جهازش و قرار ببرن این هفته همه رو ربان اینا زده

من دیشب سر کار بودم همسرم رفته اونجا به خواهرش گفته چقدر جهازت زیاااد

خانوم منم همه چی خرید ولی نصف اینام نمیشه

😭😭😭😭😭😭😭

حس مردونگی بهم نمیده

خیلی داغون به خدا 😭😭😭

من چه غلطی کردم تو زندگیم هیچی کم نداشتم یه دختر زیبا و شاغل

خاک تو سرش💔💔

خودتو ناراحت نکن

سلام عزیزانم

با کد معرف MG5jWTjbs8iG در سایت «ملّی گلد» ثبت نام کنید و ۱۰ سوت طلا هدیه بگیرید

با کد معرف p5qt4vx در سایت «توکنیکو» ثبت نام کنید و ۵ سوت طلا هدیه بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کلام

هرجای زندگی حس کردی اشتباه رفتی راهو برگرد.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

کاملا حق داری

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
واقعا خاله زنکه،تحمل کن چیزی نگو دعوا درست نشه تا عروسیت خوب راه بیوفته،یکم سیاست بخرج بده

چراباید با همچین ادمی عروسی کنه؟؟؟ دقیقا چرا؟؟ فردا این میره رابطه زناشویی شونم تعریف میکنه بچه بیاره روش نگهداری بچه شونم تعریف میکنه. برا خانوادش ک عه مثلا خواهر تو اینطوری چرا زن من اونطوری بچه رو نگهمیداره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥