2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
من پریودام منظم نیس دوروز مونده ب موعدم لک دیدم بعد روز موعدم بیبی گذاشتم منفی بود روز بعدشم بیبی پخ ...

واسه بعضیا خیلی دیر نشان میده اگه از موعدت گذشته از بده

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نامنظمه  یه بار 30 روز یه بار تا 40 روزم میره یه وقتا هم مثلا 27 روز 😐😐

خیلی سخت اگه صبر داری باز صبر کن هفته دیگه تست کن باز

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
انشاالله که بارداری ، ابنجا دیدم کسایی که گفتن هیچ علائمی نداشتیم 

آفرین که به آدما امید میدی

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
اگرم نبودی ناراحت و نا امید نشو، هیچ وقت خدا برای بنده هاش بد نمیخواد ، انشاالله قسمتت باشه

ان شالله چون اطراف همه باردار شدن میبینمشون بیشتر دلم میگیره کاش خدا به من وشوهرمم نظری کنه

از موعدم که گذشته ولی چون بیبی ها منفی میشه و پری هام منظم نیس، میترسم از بدم

پس چند روز صبر کن بعد اول بی بی چک بزار

منکه ناامیدم آخه هیچ علائمی ندارم دعاکنین این ماه حامله باشم

ولی من همش پاهام و پهلوم درد میکنه زیر دلمم تیر میکشه و سفت میشه بعضی وقتا.... انشالله حامله ای چون خیلیا علائم ندارن اصلا

خدایا شکرت😍
منکه ناامیدم آخه هیچ علائمی ندارم دعاکنین این ماه حامله باشم

ان شاالله من وشما وهمه منتظرای این سایت

ولی من همش پاهام و پهلوم درد میکنه زیر دلمم تیر میکشه و سفت میشه بعضی وقتا.... انشالله حامله ای چون ...

اینا علایمشه بی بی چک نذاشتی اصن؟

انشاالله که حامله ای عزیزم

ان شالله همینطور شما