2777
2789
عنوان

لانه گزینی

249 بازدید | 33 پست

همه باردارا موعدشون لک لانه گزینی دیدن؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منم اقدام داشتم 16 روز گذشته ازش. دیروز لک دیدم قرمز قهوه ای اینطورا بود مثل پریودی خونریزی نداشتم. نمیدونم همش شک دارم بین پریودی و بارداری دو به شک شدم. امیدوارم باردار باشم هی ناامید میشم هی امیدوار

اونقدری که من میدونم نه 

اخه من فردا موعدمه ن درد خاصی دارم ن لک دیدم امیدمو ازدست دادم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
عزیزم منم اقدام داشتم 16 روز گذشته ازش. دیروز لک دیدم قرمز قهوه ای اینطورا بود مثل پریودی خونریزی ند ...

ان شالله که بارداری

عزیزم منم اقدام داشتم 16 روز گذشته ازش. دیروز لک دیدم قرمز قهوه ای اینطورا بود مثل پریودی خونریزی ند ...

اگه سیکلت ۲۸ روزس بعد۱۶روزدیگه ازمایش نشان میده

من پریودام منظم نیس دوروز مونده ب موعدم لک دیدم بعد روز موعدم بیبی گذاشتم منفی بود روز بعدشم بیبی پخش شد فک‌کنم خراب بود امروز با سه روز تاخیر گذاشتم باز منفیه نمیدونم زود امتحان کردم یا کلا منفیه😞

خدایا شکرت😍
انشاالله که بارداری ، ابنجا دیدم کسایی که گفتن هیچ علائمی نداشتیم 

ان شاالله همینطور باشه امیدمو به خدا واهل بیتش از دست نمیدم

منم فرداموعدمه منم نه لکی دیدم نه علائم دارم ناامیدم

چند وقته اقدامی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز