2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد سکه بعد از جدایی

177 بازدید | 18 پست

دوستم پارسال جدا شدن

دادگاه گفت ۱۰ماهی یه دونه سکه آقاهه باید بده.

الان این آقاتاریخ سکه اش نزدیکه.

ولی اصلا بروی خودش نمیاره وجواب پیام دوستمو نمیده.

بنظرتون نکنه قانونی اومده که این میتونه بپیچه به بازی و نخواد سکه رو بده یا نه؟ما اشتباه میکنیم.

اگه نده دوستم میتونه کاری کنه قانون گوشمالیش بده؟

آره خب می اونه بره مطرح کنه ولی صبر کن تا تاریخی که زدن اگر نداد بعد بره بگیره چرا قسطی نگرفته

مثلا چی بره مطرح کنه ؟ اره ۲۰ روز دیگه تاریخشه.

مگه قسطی میکنن؟ خب یکسال وقت داشت. باز بیاد قسطی کنه؟ بر اساس تورم قسطی میکنن یا به یه مبلغ به تفاهم باید برسن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا چی بره مطرح کنه ؟ اره ۲۰ روز دیگه تاریخشه.مگه قسطی میکنن؟ خب یکسال وقت داشت. باز بیاد قسطی کنه؟ ...

ببین یه پروسه طولانیه توضیحاتش کاش دوستت از اول قسطی میگرفت اینجوری هر ماه یه پولی دستش بود بمونید تا تاریخش ان شاالله پرداخت میشه

ببین یه پروسه طولانیه توضیحاتش کاش دوستت از اول قسطی میگرفت اینجوری هر ماه یه پولی دستش بود بمونید ت ...

دوستم بنده خدا وقتی سکه ۸۰اینا بود بهش گف باهات ۷۰ توافق میکنم ماهیانه اینقد بهم بده. یارو اول گفت باشع

بعد زد زیرش. گردن کلفتی کرد گفت میتونم جورش میکنم یدفه میدمت😐 در صورتی اینجوری نیست فقط میخواد اینو اذیت کنه بی کس و کار

از اول باید یه مبلغی میگرفت و جدا میشد و قال قضیه را میکند من خیلی اطلاع ندارم ولی فکر میکنم موعدش که برسه میتونه بره یه درخواست بده که سکه گرون شده و مثلا سالی یه بارش کنن یا ...

الان هم اگه میتونه 300-400تومن ازش بگیره و بیخیال کل مهریه بشه چون مهریه گرفتن خیلی سخته و دنگ و فنگ داره

از اول باید یه مبلغی میگرفت و جدا میشد و قال قضیه را میکند من خیلی اطلاع ندارم ولی فکر میکنم موعدش ک ...

اینقد یارو نداره که یهو بده.

ماهی ۲۰ خورده ای تا پارسال حقوقش بود

دادگاه طبق همون سالی یکبار سکه رو گذاشت.

اینقد یارو نداره که یهو بده.ماهی ۲۰ خورده ای تا پارسال حقوقش بوددادگاه طبق همون سالی یکبار سکه رو گذ ...

سکه الان خدا تومنه قطعا دادگاه با مردا راه میاد

زنا قبل طلاق باید هر چی میتونن بگیرن بعدش دیگه باید بیخیال بشن اگه قسطی شد

سکه الان خدا تومنه قطعا دادگاه با مردا راه میادزنا قبل طلاق باید هر چی میتونن بگیرن بعدش دیگه باید ب ...

اره خدایی خیلی زیاده قیمتش.

ولی بالا نوشتم باهاش کنار اومد که ماهیانه بگیره .

پسره نداد نخواس خودش برا دختربازیش دستش تنگ شه