2777
2789

استرس نگیر هول نکن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگه جاهای ممنوعه گفت پارک کن یا دور بزن مثل روبرو در پارکینگ پارک کردن یا دور زدن روی خط ممتد حتما قبلش بگو بااجازه پارکینگه پارک میکنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه افسر گفت بزن دنده 3 بگو با اجازه بعد بزن دنده3

هر جا گفت وایسا همونجا توقف کن بعد اگه گفت مثلا اینجا جلوی پل یا ... و توقف ممنوعه بگو دستور پلیس ارجحیت داره

یه سری چیزای اینجوری بهم گفته بود مربیم همشو یادم نیست

اصلا هم استرس نداشته باشه ممکنه قبل تو خیلیارو بندازه ولی تو قبول شی پس نگاه نکن ببین چند نفر را رد کرده و بیخودی استرس بگیر

هر چی شد ظهرش خبر بده عزیزم با هم ذوق کنیم واست😁❤️

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نذار استرس طوری بهت غلبه کنه ک پاهات رو پدال های پایین بلرزه

۲- یه طوری با سرهنگبرخورد کن انگار پسر خالته اصلا ازش نترس و یه حال احوال نسبتا گرم داشته باش باهاش( اینطوری استرست رو ازش پنهانمیکنی)

۳- حواست به ترمز دستی و خلاصی دنده ات باشه آینه هاتم تنظیم کن حتی اونی ک طرف سرهنگ هستو بگو بی زحمت یکم میدید بالا یا پاییین ( اینطوری میفهمه مسلط و حواس جمعی )

۴- اگه پشت راننده نشسته بودی نباید از اون در پیاده شی وقتی نوبتت شد باید بقیه رو پیاده کنی از درب شاگرد پشت پیاده شی

۵- تمرکزت رو رو پارک دوبل خیلی زیاد کن خیلی مهمه پارک دوبل رو بزنی تمومه بعدشم یه دنده عقب ازت میخواد یادت نره فرمون رو صاف کنی بعد دنده عقب بری

۶- اجازه ها یادت نره ترانس برق و پل و تابلو پارک ممنوع حواست باشه

خبرشو بده بهمممممم وقتی برگشتی بگو چییشد منتظرم

اول نشستی حتما کمربندو ببند و آینه هارو چک کن استرس نگیرراهنماها یادت نره پارک دوبل رو خوب بزنی قبول ...

آینه سمت راستو چجوری تنظیم کنم بگم افسره تکون بده اوکیشد بهش بگم؟ چون برای پارک دوبل برای تنظیم جدول لازمم میشه

ترمز دستی رو حتمااااا نگاه کن من به خاطر همین رد شدم ، چون ترمز دستی رو افسر کشیده بالا ، یادت باشه ترمز دستی را پایین بذاری

کمربند و نگاه به آینه و تنظیم صندلی یادت نره

اجازه ی پارک رو بگیر اگه جلوی پل و در پارکینگ و... بود