2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری خواستی بکنی بگو با اجازه ،یا اجازه میدین مثلا برم دنده دو

بعدم بیشتر از رانندگیت روی قوانین تمرکز کن مثلا جلو پل یا شیر اتش نشانی پارک نکنی یا رو خط ممتد دور نزنی مگر خودش اجازه بده

اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید مرسی 🤍

وقتی رسیدی اصلا با کسی صحبت نکن الکی استرس میدن بهت

حواست به آیینه ها و راهنما باشه

کلاچ رو تا آخر فشار بده بعد دنده بزن که صدا نده

اگه گفت قبولی یهو نپری پایین. ترمز دست بکش دنده خلاص کن با دست راست در ماشین رو باز کن و پیاده شو از عقب ماشین برو جای افسر

از جلو بری ردی

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

منم چند ماه پیش گواهینامه گرفتم هردو رو اولین بار قبول شدم درحالی ک تاحالا رانندگی نکردم فقط تو کلاسا شرکت کردم خب پس استرس نداشته باش و به کسایی ک اونجا هستن اهمیت نده

موفق باشی عزیزم من بار اول همه چیم عالی بود فقط سر اجازه نگرفتن رد شدم و دوشنبه دوباره آزمون دارم ایشالا شما قبول شی اصلا هم استرس نداشته باش و اجازه یادت نره حتما

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

وقتی میخوای بایستی دنده رو کم کن من یادمه فقط کلاچ میگرفتم... قبل پیاده شدن درو وا کن و به عقب نگاه کن . قبلش به نظر من اگه مربیت هست هماهنگ کن مثلا ساعت ۹ و نیم یا ده یه دور آخری بزن

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...