2777
2789
بله دقیقا همه میگنبنظرتون دیگه فرصت ندم؟!

اگه قبلا فرصت دادی و درست نشده مطمئن باش دیگه نمیشه

به فکر خودت باش ببین همسرت به فکر راحتی خودشه اما به فکر دل تو و راحتی تو نیست

اصلا هم به حرفاش توجه نکن به درک بره خودشو بکشه

آدمی که عرضه نداره بهتر که بمیره

اگه قبلا فرصت دادی و درست نشده مطمئن باش دیگه نمیشهبه فکر خودت باش ببین همسرت به فکر راحتی خودشه اما ...

دقیقا من تو چه فکریم اون تو چه فکریه من تو فکر اینم دستای اون زخمی نشه اون داره برا من قبر میکنه😂😂🤣

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین برو کاراتو بکن فعلا تقاضای طلاق نده فقط بابت اذیتها و .....شکایت کن ببین چیکار میکنه

اگه درست شد و رفت سرکار و دیگه اذیت نکرد به شرط گرفتن تعهد قانونی شکایتت رو پس بگیر

تعهد بگیر که برات خونه مسقل بگیره و کار کنه و .....

ولی اگه میدونی بی فایده است رفتن این مسیر با مشورت خانوادت جدا شو بزار اونم بره یکی مثل خودشو بگیره

ببین برو کاراتو بکن فعلا تقاضای طلاق نده فقط بابت اذیتها و .....شکایت کن ببین چیکار میکنهاگه درست شد ...

بنظر من بی فایدس اگه میخواست میومد کلا باید تو فکر تموم کردنش باشم

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
دقیقا من تو چه فکریم اون تو چه فکریه من تو فکر اینم دستای اون زخمی نشه اون داره برا من قبر میکنه😂😂 ...

دور از جون عزیزم

خانوادت حتما صلاحتو میخوان به حرفشون گوش کن

دعا میکنم هرچی که به صلاحته همون بشه و به آرامش برسی

تو خیلی ارزشمندی که بخاطر اذیت نشدن همسرت پا رو دل خودت گذاشتی ولی این فداکاری زمانی خوب و قشنگه که طرفت بفهمه

بنظر من بی فایدس اگه میخواست میومد کلا باید تو فکر تموم کردنش باشم

اگه فکر میکنی ممکنه اذیتت کنه میتونی ازش شکایت کنی که در این چند سالی که ازدواج کردیم بهم نفقه نداده و دادگاه ازش میخواد پرینت حساب براش ببره که نشون بده به کارت شما ماه به ماه واریز انجام داده و اگه نتونه بیاره به تعداد سال ازدواجتون حساب میکنن و باید پرداخت کنه

اینحوری نمیتونه اذیتتون کنه