2777
2789

داخل سایت وقتی بعضی از خانما در مورد رفتارهای همسرشون میگن اصلا تعجب میکنم و واقعا حالم بد میشه

از ته دلم دعا میکنم آقایونی که خانمشون رو تحت فشار میزارن و اذیت میکنن اگر قابل هدایت نیستن نابود بشن

الان کجا زندگی میکنید؟ شرایط مالیتون خوبه؟

بیکاره، ولی خونه داره، نه ماهه پیش پدر و مادرشیم خیلی شکنجم میدادن بم گفت یا میای پیش پدر و مادرم یا جمع کن برو، منم جمع کردم، چند روزه مرتب به خانوادم زنگ میزنه من پای حرفمم گفتم منو دوست داری بیا خونه خودمون جدا بشیم الکی مدام میگه فرصت بده معتادم بوده تازه ترک کرده منم گفتم یا بیا یا تموم شه همه چی حالا ترسیدم خودکشی کنه یه نقطه فرستادم براش دیدم شروع کرد گفت به جون تو میخوام زنی بگیرم تنهام

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داخل سایت وقتی بعضی از خانما در مورد رفتارهای همسرشون میگن اصلا تعجب میکنم و واقعا حالم بد میشه از ت ...

بخدا آجی من خیلی بسازم نه اهل مهمونی نه اهل دروغ نه اهل خیانت نه از این ژل ملیام نه رودار، سنمم کمه به قیافم میخوره پونزده سالم باشه، پای همت چی شوهرم موندم پاش موندم تا ترک کرد چند ماه بود هوس کوبیده کرده بودم پول نداشت به رو خودم نیاوردم فقط گفتم بسه بیا بریم سراغ زندگیمون😔 الان بهم گفت بخدا میخوام زنی بگیرم تنهام قلبم تیکه تیکه شد یعنی من اینقد بی ارزشم😔

بیکاره، ولی خونه داره، نه ماهه پیش پدر و مادرشیم خیلی شکنجم میدادن بم گفت یا میای پیش پدر و مادرم یا ...

با این شرایط تازه میخواد یکی دیگه رو هم بگیره

من جای شما باشم یا شکایت میکنم ازش یا جدا میشم

قانون موظفش میکنه خونه مستقل براتون تهیه کنه و مخارجتون رو بده

بخدا آجی من خیلی بسازم نه اهل مهمونی نه اهل دروغ نه اهل خیانت نه از این ژل ملیام نه رودار، سنمم کمه ...

الهی بمیرم

شما بی ارزش نیستی اون لیاقت شمارو نداره

جدا شو خودتو راحت کن اگر شرایطش رو داری

ببین چون باهاش خیلی ساختی و سختی نکشیده فکر میکنه همه زنا شبیه شمان

با این شرایط تازه میخواد یکی دیگه رو هم بگیرهمن جای شما باشم یا شکایت میکنم ازش یا جدا میشم قانون مو ...

میشه مهریمو بزارم اجرا؟!

الهی بمیرمشما بی ارزش نیستی اون لیاقت شمارو ندارهجدا شو خودتو راحت کن اگر شرایطش رو داریببین چون باه ...

خدا نکنه عزیزم

آره بخدا فکر میکنه همه مصه منن خانوادم پشتمن به شدت، میگن تا بچه نداری کارتو درست کن

اگر شما شکایت نکنید بابت ترک منزلتون اون میتونه عدم تمکین بگیره و واقعا زن بگیره برید شکایت کنید که ...

وکیل بگیرم بهتر نیست؟!

خدا نکنه عزیزمآره بخدا فکر میکنه همه مصه منن خانوادم پشتمن به شدت، میگن تا بچه نداری کارتو درست کن

خداروشکر که خانوادتون حمایت میکنن

توروخدا از همچین آدمی اصلا بچه دار نشید

به جای اینکه بخاطر اشتباهاتش معذرتخواهی کنه و دلتون رو به دست بیاره زبونش درازه و تهدید میکنه

برای خودتون ارزش قائل بشید و نزارید عمرتون با آدم اشتباهی حروم شه

وکیل بگیرم بهتر نیست؟!

اگر میتونید حتما این کارو کنید

بخدا حیفه جوونی و زیبایی تون رو بزارید پای کسی که هیچ درکی از شما نداره

الان انقد پرو هست اگه ازش بچه بیارین همش میخواد با بچه تهدیدتون کنه

خداروشکر که خانوادتون حمایت میکنن توروخدا از همچین آدمی اصلا بچه دار نشید به جای اینکه بخاطر اشتباها ...

چشم

میرم سراغ کاراش چند روز دیگه

اگر میتونید حتما این کارو کنید بخدا حیفه جوونی و زیبایی تون رو بزارید پای کسی که هیچ درکی از شما ندا ...

بله دقیقا همه میگن

بنظرتون دیگه فرصت ندم؟!

وکیل بگیرم بهتر نیست؟!

برید دفتر خدمات قضایی اونجا وکیل هست که شما مشکلتون رو میگید و متن شکایت رو براتون تنظیم میکنه

همه اذیتهاش رو بگید و اینکه خونه مستقل ندارید و نفقه نمیده و سرکار نمیره

هرچی لازم باشه و قانونی بشه پیگیری کرد رو خودشون مینویسن

هزینشم زیاد نمیشه