2777
2789

دوست داشتم بهت بگم :

میدونم شرایطت چقدر میتونه بد باشه و حال روحیت خوب نباشه اما

با مرگت فقط خودت نمیمیری

خانواده ات، مامانت، بابات و... اونا هم با تو میمیرن شاید جسمشون باشه اما روحشون دیگه نیست

شاید بگی خودشون باعث این حال منن، باشه قبول دارم ولی دلیل نمیشه که بخاطر ی حس چزوندن و انتقام نعمتی که خدا بهت داده رو پس بزنی

تو تازه وسط ی کتابی، اینا همه نصف داستان بودن، دوست نداری بدونی بقیه اش چی میشه؟ شاید همه صفحات بعدش خوبی و خوشی باشه

اینکه جاش اون دنیا خوب نیست و...، ببین عزیزم واقعیته

فرض کن شما به دوستت ی کادو دادی مثلا آیینه ، دوستت جلوی خودت اون آیینه رو گرفت زد زمین شکوند، دلت نمیشکنه؟ ناراحت نمیشی؟

عمری هم که خدا داده مثل همینه

هرموقع خودش اراده کنه خیلی راحت از صفحه زندگی حذف میشی

حتما تا الان واسه ی این جهان و کائنات و حداقل یکی سود داشتی یا خواهی داشت که هنوزم داری نفس میکشی

شاید یکی دوستت داشته باشه که هنوز جرئت نکرده بهت بگه، شاید ی گربه ای ی جا منتظرت باشه که بهش آب بدی، شاید ی پرنده باشه که نیاز باشه بهش دونه بدی یا ی درخت آب بخواد

اینا رو همه خدا واسشون فراهم میکنه ولی تو میشی وسیله اش، تو اونا رو منتقل می کنی

قوی بمون، روزای خوب هم میاد

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

کاش تگش میکردی بخونه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش تگش میکردی بخونه

تا اومدم کاربریش رو ببینم کیه کلا تاریکی پرید

اگه اکانتش رو میشناسی ممنون میشم تگش کنی

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

تا اومدم کاربریش رو ببینم کیه کلا تاریکی پریداگه اکانتش رو میشناسی ممنون میشم تگش کنی

نه نمیشناسم متاسفانه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

دقیقا روزای خوب هم میاد

اینو کسی میگه که سه بار خودکشی ناموفق داشته و الان اینجای زندگیشو خیلی دوست داره و خدارو هرروز بابتش شکر میکنه!!!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

منم چندوقت پیش تو فکر همین کار بودم. ولی جراتشو نداشتم و دلمم میخواست زندگی کنم. گاهی آدم دلش یه دلخوشی بزرگ میخواد که قوی بمونه و ادامه بده. برای من که هنوز اون دلخوشی نرسیده 🥲

.

دقیقا روزای خوب هم میاد اینو کسی میگه که سه بار خودکشی ناموفق داشته و الان اینجای زندگیشو خیلی دوست ...

خداروشکر عزیزم خداروشکر

چقدر خوشحال شدم بابت پیامت

چقدر خوب که خدا خواست بمونی تو این دنیا

مطمئنم انسان مفیدی هستی واسمون

همیشه به شادی و خوشحالی و انرژی مثبت باشی 🤍🌱✨

خداروشکر عزیزم خداروشکر چقدر خوشحال شدم بابت پیامت چقدر خوب که خدا خواست بمونی تو این دنیا مطمئنم ان ...

ممنون گلم

ان شالله توهم به تمام آرزو های قشنگت برسی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

@hedie__bbh

فک کنم تاپیک ایشون بود

اگه درست تگ کرده باشم

گل تاپیکو بخون،مختص خودته که حالتو خوب میکنه:)

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

کاری به اون کاربر ندارم ولی من خودم واقعا نیاز داشتم اینارو بخونم😭اگه صفحه های دیگه فقط بدتر و بدتر ...

عزیزمم، خوشحالم که در تاپیکم هستی

قشنگم هزارتا اگه هست تو این دنیا

اگه فلان کرده بودم چی، اگه اینجوری نشه چی...

اگه هایی که جاشون رو به حسرت دادن فقط باید به چشم ی تجربه بهشون نگاه کرد، اون لحظه اون کار رو نکردم؟! فدای سرم سری بعد تو اون موقعیت حواسم هست چی کار کنم

اگه اونطوری که میخوام نشه چی؟! مگه روزای بعد هم دیدم که بدونم میشه یا نشه؟! مگه الان آخرین صفحه هستم و دارم کلی نگاه می کنم؟! نه پس باید صبر کنیم و از خدا بخواهیم کمکمون کنه

انرژی مثبت بفرستیم، حال خودمون رو خوب کنیم تا انرژی های مثبت دور ما جمع بشه

این ی قانون تو فیزیک هرکنشی یک واکنش داره

من اگه هر روز غمگین باشم و نا امید و بنالم طبیعیه که روزهای بعد هم این چرخه تکرار بشه

منم چندوقت پیش تو فکر همین کار بودم. ولی جراتشو نداشتم و دلمم میخواست زندگی کنم. گاهی آدم دلش یه دلخ ...

میدونم چی میگی دختر قوی، تا اینجا اومدی، این همه تلاش کردی

روزای اولی که نمیتونستی حرف بزنی، نمیتونستی راه بری و هی میفتادی

امتحان ریاضی های مدرسه و استرس شب های امتحان

سختی هایی که تو کل زندگیت کشیدی...

همه ی اینا تو رو قوی تر میکنه هیچ انگیزه ای میشه واسه آینده و الانت، وقتی از پس همه ی اون ها بر اومدی از پس این امتحان ها هم برمیای

اینو بدون عزیزم هیچ کس نمیاد بشینه و حال ما رو خوب کنه

خودمون باید به فکر خودمون باشیم، خوشی و امیدی که بخواد از یکی بهمون منتقل بشه یا با اومدن یکی باشه با رفتنش هم از بین میره

اما اون حس خوبی که خودمون به خودمون میدیم، خدا به بنده اش میده رو هیییچ کس نمیتونه بگیره و عوض کنه

سعی کن از این حال و هوا بیای بیرون، بهت حق میدم شرایطی داشته و چیزایی تجربه کردی که حس میکنی از فشارشون کمرت خم شده اما قوی بمون چون این دنیا بهت نیاز داره

نه، من بهت نیاز دارم...

اره همین جا تو همین نی نی سایت، ی روز ی حرفی رو میزنی که زندگی یکی رو عوض میکنه

بودنت دلیل داره، نه یکی بلکه هزازتا