ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 عنوان خواستگاری 141 بازدید | 24 پست من که سنم پایینه و قصد ازدواجم ندارمولی هربار میگن خواستگار داری حس بد میگیرماسترساولین خواستگاریتونو چجور گذروندین؟وای چقدر حس بد دارهتا ۲۵ راه نمیدم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️ امروز | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 3879 منم حس بدی میگرفتم اولین خواستگاریمم به حدی گریه کرده بودم که صورتم پف کرده بود :/ اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 منم کل تنم گر کیگیره وای پس طبیعیهمیخوام گریه کنم هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 منم حس بدی میگرفتم اولین خواستگاریمم به حدی گریه کرده بودم که صورتم پف کرده بود :/ اخی🥲🥲اومدن چجور رفتار کردی؟ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
خاطره۶۲۶۸ عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 430 منم اینجوری بودم اولین خاستگار که اومد توی خونه ۲۱ سالم بود۲۸ سالگی ازدواج کردم
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9019 اولیش تابستون بودبا استرس و فکر میکردم دیگه همین بیاد شوهر میکنم 😂😂زهی خیال باطل کلی ادم باید بیاد و بره تا اونی که میخای پیدا بشهالان دیگه استرس ندارم لایک نکن😑
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14748 فقط منم ک غش میکنم از خنده؟🤣حس میکنم سرکارم میزارناز۱۸ سالگی شروع شد کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 منم اینجوری بودم اولین خاستگار که اومد توی خونه ۲۱ سالم بود۲۸ سالگی ازدواج کردم عزیزم پایدار باشید هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 اولیش تابستون بودبا استرس و فکر میکردم دیگه همین بیاد شوهر میکنم 😂😂زهی خیال باطل کلی ادم باید بیاد ... وای خوبه بازمن که حس میکنم همنیجوری سنتی هم قشنگ نیستبا عشق بهتره هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
s_panaah عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 9 منم اونجوری بودم اسم خاستگار میومد تنو بدنم میلرزید ولی عشقم ک اومد خاستگاری خیلیمم حالم خوب بود الانم 5ماهه نامزدیم😁🥹 البته به سختی بهم رسیدیم
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 3879 اخی🥲🥲اومدن چجور رفتار کردی؟ چون اولین تجربم بود سوتی دادم یخوردع :/🫠 اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))
گوربا_قانوم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9019 وای خوبه بازمن که حس میکنم همنیجوری سنتی هم قشنگ نیستبا عشق بهتره عشقت شاید تو سنتی پیدا بشهپشت پا به هیچ پیشنهادی نزن لایک نکن😑
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 فقط منم ک غش میکنم از خنده؟🤣حس میکنم سرکارم میزارناز۱۸ سالگی شروع شد وای چه عجیبمن از ۱۳ سالگیم خواستگار داشتم ولی هیچوقت راه ندادمیکی هست از همون موقع تا الان که ۱۷ سالمه ۶ بار خواستگاری کردههر بار میشنوم حالم بد میشه هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️
ماهلین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 353 منم اونجوری بودم اسم خاستگار میومد تنو بدنم میلرزید ولی عشقم ک اومد خاستگاری خیلیمم حالم خوب بود الا ... وای خدای مننن😍😍خوشبخت بشیی گلی هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️