2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
چون اولین تجربم بود سوتی دادم یخوردع :/🫠

اهااان منم از همین میترسم

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه عجیبمن از ۱۳ سالگیم خواستگار داشتم ولی هیچوقت راه ندادمیکی هست از همون موقع تا الان که ۱۷ سال ...

داداچ من کلاس شیشم بودم یکی از فامیلامون اومده بودن خاسگاری بدون هماهنگی حتا اینقد خر بودن😑

داداچ من کلاس شیشم بودم یکی از فامیلامون اومده بودن خاسگاری بدون هماهنگی حتا اینقد خر بودن😑

وای چقدر بد ادم تو این سن استرس میگیره و حالش بد میشه

هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد🍃یه دختر پر انرژی و پر انگیزه🌱کاربر جدید نیستم❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

قربونت انشالله قسمت خودتولی واقن با اونی ک دوسش داری ازدواج کنی خیلی حس خوبیه من که حس میکنم بهترین ...

الهییی

مرسی قشنگمممم

همیشه همینقدر خوشحال بمونی به حق علی

یه چیز میگم از رو تجربه شاید پسند نشه من الان که 35و دارم پشت سر میدارم همش حسرتم اینه که ای کاش اون موقع که خواستگار برام اومد ترس و میداشتیم کنار یکم عاقلانه به ماجرا نگاه میکردم و تصمیم میگرفتم که الان ازدواج نشه جن ومن بسم الله دنبال هم میدوییم تا جوانی بدنت سالمه کارت سالمه روحت سالمه هنوز اینارو دست روزگار وآدما بهم نریختن زندگیمو شروع کن یاباآدم درستش مشورت بکن تصمیمات درست بگیر نه مثل من براساس ترس و نادانی

یه چیز میگم از رو تجربه شاید پسند نشه من الان که 35و دارم پشت سر میدارم همش حسرتم اینه که ای کاش او ...

چشم عزیزدلم حتما مرسی از نظرت

فداتشم منننچندسالته شما؟من 20سالمه میدونم یخورده زود ازدواج کردم ولی خب راضیم🥹😂

خدانکنهه گلی

من ۱۷ سالمه عزیزدلم

شکرخدااا