مهروماه۹۹ مدیر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1924 عنوان 💖 حس ششم 💖 | مشاهده متن کامل بحث + 7852 بازدید | 1039 پست بیایین بپرسین تک نیت دیروز | 00:23 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
details عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1838 بله عزیزم ۴۰۶ قبولی داری و موفقیت فقط تلاش پشتکارت چندین برابر کن میشه منم بگی لطفا ازدواج میکنم؟ اگه اره میشه بگی کی بااین آقا آشنا میشم و مشخصاتش چیاست 🥲
_پناه13 عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1311 بله عزیزم ۴۰۶ قبولی داری و موفقیت فقط تلاش پشتکارت چندین برابر کن لطفا منم بگو میتونم تغییر رشته بدم به رشته ای مورد نظرم؟کی ازدواج میکنم با کی برات آیت الکرسی میخونم عزیزم 🥲💛
details عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1838 بله عزیزم ۴۰۶ قبولی داری و موفقیت فقط تلاش پشتکارت چندین برابر کن میشه منم بگی لطفاازدواج میکنم؟ اگه اره میشه بگی کی بااین آقا آشنا میشم و مشخصاتش چیاست 🥲
details عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1838 بله عزیزم ۴۰۶ قبولی داری و موفقیت فقط تلاش پشتکارت چندین برابر کن میشه منم بگی لطفاازدواج میکنم؟ اگه اره میشه بگی کی بااین آقا آشنا میشم و مشخصاتش چیاست 🥲
kazhal_kurd عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 698 همو دوست دارین ولی بیشتر تمرکز رو کار و مال تلاشتون لطفا جوابمو بده 💓عشقم معذرت میخوامبخدا متوجه نشدم 🥺😂میشه بیشتر بازش کنی ؟یعنی ازدواج خوبی تیست
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5955 عزیزم خودت بشدت ارزوی مادر شدن داری و با تاخیر از خبر بارداری متوجه میشی و احتمال قویه که باردار باش ... ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5955 عزیزم خودت بشدت ارزوی مادر شدن داری و با تاخیر از خبر بارداری متوجه میشی و احتمال قویه که باردار باش ... ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش،؟
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5955 عزیزم خودت بشدت ارزوی مادر شدن داری و با تاخیر از خبر بارداری متوجه میشی و احتمال قویه که باردار باش ... ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟.
mahshiiiid888 عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 146 لطفا جوابمو بده 💓عشقم معذرت میخوامبخدا متوجه نشدم 🥺😂میشه بیشتر بازش کنی ؟یعنی ازدواج خوبی تیست ۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8726 عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ... عزیزم میشه بگی اصلا بچه دوم تو طالعه م هست؟کی میشم؟شوهرم نمیذاره واسه دومی😭اسمم ستاره هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
kazhal_kurd عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 698 ۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال عزیزدلم هم دیگه دوست داریم؟از لحاظ احساسی چطور؟ممنون میشم این سوالم جواب بدی دیگه مزاحمت نمیشم 💓
details عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 1838 ۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال میشه منم بگی لطفاازدواج میکنم؟ اگه اره میشه بگی کی بااین آقا آشنا میشم و مشخصاتش چیاست 🥲
قمارباز_دل عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 5246 ۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال عزیزم میشه درخواست بدم یه چند تا سوال بپرسم حالم خیلی بده دوس دارم با یکی حرف بزنم آروم شم مرسی 🎀💸
mahshiiiid888 عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 146 عزیزدلم هم دیگه دوست داریم؟از لحاظ احساسی چطور؟ممنون میشم این سوالم جواب بدی دیگه مزاحمت نمیشم 💓 بله عزیزم خودت از اسیب پذیری میترسی و محافظ کاری و دوست داشتن هست و بهت حس رضایت خوب میده..