2777
2789
بله عزیزم ۴۰۶ قبولی داری و موفقیت فقط تلاش پشتکارت چندین برابر کن

لطفا منم بگو میتونم تغییر رشته بدم به رشته ای مورد نظرم؟کی ازدواج میکنم با کی برات آیت الکرسی میخونم عزیزم 🥲💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت بشدت ارزوی مادر شدن داری و با تاخیر از خبر بارداری متوجه میشی و احتمال قویه که باردار باش ...

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟

عزیزم خودت بشدت ارزوی مادر شدن داری و با تاخیر از خبر بارداری متوجه میشی و احتمال قویه که باردار باش ...

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش،؟

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟.

لطفا جوابمو بده 💓عشقم معذرت میخوامبخدا متوجه نشدم 🥺😂میشه بیشتر بازش کنی ؟یعنی ازدواج خوبی تیست

۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال

عزیزم خودت میخای این رسیدن برات باشه و موفق بشی تو این روابط احساسیت.. و اینکه بیخوابی ترس از اینده ...

عزیزم میشه بگی اصلا بچه دوم تو طالعه م هست؟

کی میشم؟شوهرم نمیذاره واسه دومی😭

اسمم ستاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

۱۰۰درصد ازدواجت خوبه مشکلی نداری از لحاظ مالی کاری همسرت..خوبه وضعیتش از لحاظ کار و مال

عزیزدلم هم دیگه دوست داریم؟از لحاظ احساسی چطور؟

ممنون میشم این سوالم جواب بدی دیگه مزاحمت نمیشم 💓

میشه منم بگی لطفا

ازدواج میکنم؟ اگه اره میشه بگی کی بااین آقا آشنا میشم و مشخصاتش چیاست 🥲

عزیزدلم هم دیگه دوست داریم؟از لحاظ احساسی چطور؟ممنون میشم این سوالم جواب بدی دیگه مزاحمت نمیشم 💓

بله عزیزم خودت از اسیب پذیری میترسی و محافظ کاری و دوست داشتن هست و بهت حس رضایت خوب میده..