2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهش چی میشه سرنوشت و عاقبت و عشق و علاقه اینا

به زودی پول سرمایه یا یک چیز ارزشمند بدست میاوردید. ترس و نگرانی اضطراب یا کشمکش درونی دارید . لزوم به تاییدات شخصی هستید در زندگی . اگه در مورد چیزی استعدادی دارید به بازدهی و شکوفایی استعداد میرسد . شخصی به شما فکر میکند اگه متاهل هستید عشق ابدی و عاقبت بخیری اگر مجرد هستید بزودی شخصی وارد زندگی تان خواهد شد فرصت را دریابید

عزیزم لطفا منو بگوپیام میده یا برای همیشه رفت؟ بهم فکر میکنه یا ن؟

تشخیص دوست از دشمن در نزدیکی تان دشمنی حسود و پنهان دارید انها را بشناسید . اغفال توسط یه شخص مراقب تصمیم گیری های خود باشید.کمی سردرگم هستید . با شخص مطلوب دیدار خواهید داشت . شاید مسافرت به شهری داشته باشید . یک خبر خوب خوشبختی و سعادت و ازدواج در طالع خود دارید زمان آن در ماه های شهریور. مهر. ابان . دی . بیشتر است در ۴ وعده دیگر ممکن است ماه یا سال باشد

من با چه جور آدمی ازدواح میکنم؟آشنا یا غریبه

درمورد چیزی کوشش بیهوده میکنید انتخاب نادرست درمورد یک شخص یا یک کار مربوط میشود . یکم مغرور هستید . شخصیتی مودی و دمدمی مزاج . میانگرا .موفقیتی بزرگ و رسیدن به ارزو پیش روی شماست.اینده ای روشن و عاقبت بخیری . کسی سعی دارد به شما اتهام یا دروغ گویی وارد کند مراقب رفتار و حرف هایتان باشید تا بر علیه شما استفاده نشود .درمورد نیت شما باید بگوییم کمی احتمالش ضعیف یا اگر هم باشد با تاخیر انجام میشود

به زودی پول سرمایه یا یک چیز ارزشمند بدست میاوردید. ترس و نگرانی اضطراب یا کشمکش درونی دارید . لزوم ...

سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم