2777
2789
درموردت ازدواجت دچار دو دلی هستی بین یه شخص و شخص دیگه ممکنه باشه. کشمکش ذهنی داری بین عشق ظاهری یاح ...

بنظرت برمیگرده؟اسمم مرضیه

خداجونم شکر برای همه معجزه هایی که داری میفرستی سمتم💖

درموردت ازدواجت دچار دو دلی هستی بین یه شخص و شخص دیگه ممکنه باشه. کشمکش ذهنی داری بین عشق ظاهری یاح ...

میشه منم بگین لطفا

حس سجاد بهم چیه؟ چه زمانی پیشنهاد رابطه عاطفی میده بهم؟ اژ خودمم چیزایی که حس میکنین میشه بگین بهم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت برمیگرده؟اسمم مرضیه

ترس از اینده . به زودی به حقیقتی پی میبرید . شخصی با انرژی و ارتعاش بالا و ریز بین هستید . در طالع خود جدایی یا طلاق از شخصی هست . بی وفایی نزاع خطر بهم خوردن ازدواج یک انتخاب نادرست. در همین حال پاداش و پیروزی رسیدن به موفقیتی بزرگ . احتمال جابه جایی محل اقامت یا مهاجرت . ایجاد شرایط جدید و تحول در زندگی شماست . فرصتی دوباره به شما روی خواهد امد به شما بستگی دارد که چه انتخابی داشته باشید

میشه منم بگین لطفاحس سجاد بهم چیه؟ چه زمانی پیشنهاد رابطه عاطفی میده بهم؟ اژ خودمم چیزایی که حس میکن ...

خوشبختی سعادت ازدواج خوب پیش روی شماست اما نزاع و عدم تفاهم در برخی مسایل و تفاوت عقاید نظر پیداست . در پاسخ به نیت شما در کل بله هست

خوشبختی سعادت ازدواج خوب پیش روی شماست اما نزاع و عدم تفاهم در برخی مسایل و تفاوت عقاید نظر پیداست . ...

خیلی ممنونم ازتون. عذرمیخوام امکانش هست درخواستم رو قبول کنین؟ سوالی غیر از حس ششم میخوام بپرسم

خوشبختی سعادت ازدواج خوب پیش روی شماست اما نزاع و عدم تفاهم در برخی مسایل و تفاوت عقاید نظر پیداست . ...

@ستاره_شرقی_۱۲۲۲ سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم