2777
2789
چرا عزیزم نا امیدی اتفاقا روزای خوب برات حس کردم هم درمورد تحصیلی هم ازدواجت .. به هر حال به ارزوت م ...

از صبر کردن از غم تحمل کردن واقعا خسته شدم

از حجم عظیمی استرس و فشار رومه

نمیدونم باید چیکار کنم شمام گفتین ۴۰۶ قبول میشی خودمم حس میکنم ۴۰۶ قبول میشم باید حالا حالا ها بخدونم واقعا دیگ توان ندارم

فقط دوس دارم بمیرم راحت شم

به هیچی درست و حسابی نرسیدم حتی به کسی دوسش داشتم حتی یه نفر از من خوشش نیومد از همه چی خودم متنفرم

🎀💸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه مشکل مالی هست میتونی وام بگیری بانک ملی طرح مهربانی تا ۳۰۰ تومن شنیدم وام میده ایشالا که مشکلت ح ...

پارسال گرفتم دادم خواهرم تاواماش تموم نشه نمیتونم کاری کنم چکش برمیگشت میخورددادم ب اون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
از صبر کردن از غم تحمل کردن واقعا خسته شدم از حجم عظیمی استرس و فشار رومه نمیدونم باید چیکار کنم ...

همه مون یوقتایی یه دوره ای این شکلی میشیم

سعی کن یجور روحیه تو عوض کنی با کارایی که دوست داری و فکر میکنی حس خوبی بهت میده هر کار جزیی حتی زیادی به چیزی فکر نکن پیله نکن انرژی مثبت بفرست همش خودتو تو موقعیت خوب و اون چیزی که دوست داری تصور کن باور کن که جواب میده الکی نمیگما چون خودم جواب گرفتم

همه مون یوقتایی یه دوره ای این شکلی میشیمسعی کن یجور روحیه تو عوض کنی با کارایی که دوست داری و فکر م ...

نمیتونم مثبت نگر باشم واقعا

من بیشتر برای خودم حکم یه قاضی رو دارم هی در حال مجازات کردن خودمم در حال جنگیدن با خودمم

میشه اگه باز چیزی حس کردین خودتون بگین

🎀💸

نمیتونم مثبت نگر باشم واقعا من بیشتر برای خودم حکم یه قاضی رو دارم هی در حال مجازات کردن خودمم د ...

منم مثل تو ام ابجیم بهم میگه خودازار 😬 😅 🙈

بهم میگه تو خیلی کمال گرایی میخایی همیشه درست و طبق میلت پیش بره تو ام اینجوری ؟