jehvekwj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1631 عنوان ژل لب👄 62 بازدید | 6 پست بچها تاحالا نیم سی سی زدین؟من میخوام فردا فقط نیم سی سی تزریق کنم میترسم بد بشهدرد داره؟؟ 🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱 امروز | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4338 من ۱ سی سی زدمبستگی داره تحمل دردت چقد باشهمن که زدم انقد درد داشت فشارم افتاد ،دوبارم انجام دادم شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
jehvekwj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1631 یه کوچولو درد داره دیگه تحمل کن فکر کنم لب بیشتر از بقیه جاها درد بیاد 🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱
jehvekwj مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1631 من ۱ سی سی زدمبستگی داره تحمل دردت چقد باشهمن که زدم انقد درد داشت فشارم افتاد ،دوبارم انجام دادم تحملم پایینه متاسفانه😶اما لبام در اون حدم نیاز ندازه لب بالامو دوست ندارم میخواستم یکم فرم بگیره ولی میترسم بد بشه 🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4338 تحملم پایینه متاسفانه😶اما لبام در اون حدم نیاز ندازه لب بالامو دوست ندارم میخواستم یکم فرم بگیره ول ... پس یکم اذیت میشی منم تحملم پایینه فشارم افتاد فقط اب میخاستم اون لحظه😐خب اگه لب پایینت اوکیه همون نیم سی سی کافیه برا لب بالاییت اگه ظریفه. شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.