2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خیلی زود خوب میشه نگران نباش عزیزدلم منم هم سنم با تو مرسی❤️

الهی خوشبختم عزیزم

یه کم کار کردن برام سخته خودمم دو ماه پیش دماغمو عمل کردم نمیتونم کار سنگین کنم بعد نمیتونه خودش پاشه من هعی باید بلندش کنم بغل میگیرمش هعی فشار میاد نگرانم هم برا اون هم خودم

الهی خوشبختم عزیزم یه کم کار کردن برام سخته خودمم دو ماه پیش دماغمو عمل کردم نمیتونم کار سنگین کنم ب ...

منم همینطور مهربونم

درک میکنم نگرانیتو باز مراقب بینیت باش

از دکتر خودتم مشودت بگیر که کار کردن اینا باعث دردسر نشه خدایی نکرده

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
منم همینطور مهربونم درک میکنم نگرانیتو باز مراقب بینیت باش از دکتر خودتم مشودت بگیر که کار کردن اینا ...

بهم گفته بود تا ۶ ماه چیز سنگین ور ندار دیگه چی کار کنم الان مجبورم کسی جز من کنارش نیست

بهم گفته بود تا ۶ ماه چیز سنگین ور ندار دیگه چی کار کنم الان مجبورم کسی جز من کنارش نیست

برادری پدری؟خاله اینا نداری؟

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
چرا بابا بابام سرکاره داداشم کوچیکه خالهه هامم خیلی دورن و مادر بزرگمم همین طور ما قزوینیم اونا تبری ...

سخته شرایطتت ایشالا که چیزی نمیشه

هنوز پارتنر نمیشه گفت سه روز پیش پیام داد واسطه اشناییمون دوست مشترک بود در مورد خانواده و خودش و اه ...

دختر پسرا اینطوری نیستن هنوز خبری ازش نشده؟

توام زیاد بهش اهمیت نده پیگیرش نشو قلبم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه