۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 عنوان نگوهایی که گفتی 123 بازدید | 19 پست چه حرف هایی رو نباید میزدی اما زدی و پشیمونی؟یا از سوتی هایی که دادید هم میتونید بگید گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر دیروز | 22:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 21001 پشیمون نیستم حداقل تو دلم نموند چراغ روشن شب های تاریک منی🤍
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 پشیمون نیستم حداقل تو دلم نموند میتونم بپرسم چی بود؟ گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
مامان_شیفولی_پسر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 705 من حرف و ناراحتیای این ندتو همشو دیشب بهش گفتم پشیمونم نیستم چون فکرمیکرد نمیفهمم و گفت بیام ببینمت گفتم نه حسابی خورد تو ذوقش حقشه
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 من خودم خیلی خیلی سوتی میدم اما هیچ کدوم یادم نمیاد😕خیلیم دهن لقم متاسفانه 😕 گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
پانوکوتادراکولا عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1615 والا یبار سرسفره مامانمو با اسم همسرم صدا زدم( اون موقع کسی خبر نداشت ما با هم حرف میزنیم ) گفتم فلانی جان میشه نمکدونو بدیمامانمم میگفت مبارکههه خبریههه
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 من حرف و ناراحتیای این ندتو همشو دیشب بهش گفتم پشیمونم نیستم چون فکرمیکرد نمیفهمم و گفت بیام ببینمت ... فکر میکنم آدم وقتی از یکی ناراحته بگه خیلی بهتره اینجوری خودمون همش خود خوری میکنیم بدتر آسیب میبینمالبته من خودم نمیتونم حرفامو بزنم تو این مورد گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 والا یبار سرسفره مامانمو با اسم همسرم صدا زدم( اون موقع کسی خبر نداشت ما با هم حرف میزنیم ) گفتم فلا ... 😂😂😂😂😂😂 گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 بیخیال باشه عزیزم گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 ازینکه مهم واینستادم بگم نمیخوامت ناراحتم الان چه نسبتی باهاش دارید؟ گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 146 اووووهههه انقد زیاده اصلا نمیتونم جلوی زبونم و بگیرم مثل من😂 گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر