۰سایا۰ مدیر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 151 عنوان نگوهایی که گفتی | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست چه حرف هایی رو نباید میزدی اما زدی و پشیمونی؟یا از سوتی هایی که دادید هم میتونید بگید گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر 1404/11/15 | 22:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 151 زن و شوهر خب الان پشیمونید؟ گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 43921 خب الان پشیمونید؟ آره چون مطمعن نیستم هنوز هم خیانت میکنه یانهیکی دوتا اخلاق بد دیگم داره 💕🌸☘️🌹
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 151 آره چون مطمعن نیستم هنوز هم خیانت میکنه یانهیکی دوتا اخلاق بد دیگم داره ای وای امیدوارم که دیگه خیانت نکرده باشهاخلاقای خوبش چیه؟اخلاق بدش بیشتره یا خوبش؟اگه اخلاقای خوبی هم داره خودتون رو آزار ندیدمیدونم خیانت خیلی سخته شما سعی کنید تمرکز کنید روی خودتون گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 43921 ای وای امیدوارم که دیگه خیانت نکرده باشهاخلاقای خوبش چیه؟اخلاق بدش بیشتره یا خوبش؟اگه اخلاقای خوبی ه ... به نظر من بزرگترین اشتباه اینه خیانت و بخاطر چند تا اخلاق خوب تحمل کنیم.این یعنی روح و روانم هیچ اهمیتی نداره و با چیزای دیگه میشه باهاش کنار اومد .منم این اشتباه و کردم که به اینجا رسیدم 💕🌸☘️🌹
۰سایا۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 151 به نظر من بزرگترین اشتباه اینه خیانت و بخاطر چند تا اخلاق خوب تحمل کنیم.این یعنی روح و روانم هیچ اهم ... من کوچیک تر از این هام بخوام چیزی بگمامیدوارم مسیری رو بالاخره انتخاب کنید که روح و روانتون در آرامش باشهقطعا درست میگید و منم موافقم خیلی چیزا ارزش نداره که آدم بخواد خودشو ازار بده گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆ باباطاهر