2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 104 پست
مشکل بزرگ من با پسرم خوابش هست. غذا که دیگه فراموش کردم کلی میپزم خیلی هنر کنه دوقاشق میخوره پسر من ...

وای چه سخت حالا من مشکل خواب ندارم خوب میخوابه تاظهرخوابه ولی شبا۲و۳میخوابه ازبس شیطونه،چندوقتش بچش

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
پسر منم الرژی داشت آپتامیل پپتی جونیور بخر تو فرنی و سوپ و شیربرنجش بریز. وزن دهیش عالی بود 

هیچ کدوم اینا به پسرمن نساخت فقط الکرساخت که الان دارم اونو میدم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل بزرگ من با پسرم خوابش هست. غذا که دیگه فراموش کردم کلی میپزم خیلی هنر کنه دوقاشق میخوره پسر من ...

دختر من ن خوابش خوبه شبا ۱۱ دیگه خوابه تا صبح ساعت ۹

دوباره ۱۱ میخوابهوتا ۱۲ یا ۱ بعدش ۳ عصر میخوابه تا ۶ونیم اینا 

مث باباش عاشق خوابه لاغریش هم به خودم رفته

وای چه سخت حالا من مشکل خواب ندارم خوب میخوابه تاظهرخوابه ولی شبا۲و۳میخوابه ازبس شیطونه،چندوقتش بچش

وای چه نعمتی داری. من ۸ ماهه دوساعت پشت هم نخوابیدم 😶

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پسر من بین ۹ تا ۱۰ میخوابه دیگه از ۱۲ تا ۵ و ۶ صبح ده بار بیدار میشه بازی میکنه نق میزنه اصلا یک وضعی

بعد صبح یکبار میخوابه. معمولا نیم ساعت یا بیست دقیقه ولی اگه رو پام بزارم تا یک ساعت یکم بیشتر هم میخوابه. 

بعد از ظهر هم یکبار نهایتا یکساعت میخوابه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

وای پسر منم خیلی بدغذاس 9 ماه و نیمه اس

نه شیر درست و حسابی میخوره نه فرنی و حریره و سرلاک و آب میوه و پوره و ...

سوپ رو به نسبت بهتر میخوره ولی اونم میلیه یه وقت خوب میخوره یه وقت بد

بفرما 

صبحانه اشو نخورد

اه اه

واقعا مادر بودن چه سخته

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بفرما  صبحانه اشو نخورد اه اه واقعا مادر بودن چه سخته

😄😄 منم به هزار زور بهش زده تخم مرغ دادم

۱۰ و نیم خوابید منم ناهارمو درست کردم تا شوهرم بیاد😉 با عرض معذرت از روزه داران

خودم از دوشنبه میگیرم چون‌بچم شیرخشکیه 

وای پسر منم خیلی بدغذاس 9 ماه و نیمه اس نه شیر درست و حسابی میخوره نه فرنی و حریره و سرلاک و آب میو ...

همشون ی وقت خوب میخورن ی وقت بد😑 من هرچی سرلاک خریدم دادمشون برادرزاده تپلم میخورد دختر خودم بدش میاد حتی بیسکویت مادرو هم نرمش کنم نمیخوره