2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 104 پست
خب این رفلاکس داره بهش کشک وشیرنمیدم بدچجوری جونه میگیری من بلدنیستم میشه بگی 

وای عزیزم رفلاکس به اینچیزا کاری نداره

مگه اینکه الرژی به پروتیین گاوی داشته باشه که کشک حذف میشه

شیر هم که باید شیرخشک بریزی تا کالریش زیاد شه وزن بگیره. 

برنج نیم دونه رو بپز با خرما و نبات یکم ابدار بردار خنک که شد دو پیمانه شیرخشک اضافه کن بده بخوره.‌تا یکساعت خورد که هیچی نخورد باید بریزی دور شیر فاسد میشه. 

جوانه هم مثل سبزه گذاشتن

یه روز خیس میکنی بعد لای دستمال میپیچی میزاری تو سینی و روزی چند بار اب اسپری میکنی نباید زیرش اب جمع بشه کپک میزنه فقط در حد نم

عدس و ماش و بقیه یه روزه جوونه میزنن بعد دوروز که بلندتر شد فریز کن

گندم اول ریشه خیلی نازک میزنه بعد دوسه روز یه جوونه کلفت کتار ریشه ها درمیاد اون جوانه اس. 

جوانه که زد میریزی تو سینی خشک میکنی بعد اسیاب کن پودر کن بریز تو غذاش یا ماست

مراقب باش بو نگیره چون گندم زمان بیشتری میبره تا جوونه بزنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چرا اینجوری شد خب من که بهترین دکترای گوارش‌وتغذیه بردمش اخرسر بهترین دکتر به من وشوهرم نگاه کرد گفت ...

خب راست گفته عزیزم به ژنتیکم هست

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه من که سردندوناش یبوست شدید میگیره هریدونه دندونش که درمیاد یبوست میگیره چجوری که پوست بچم کنده میشه دستشوی کنه انقد روغن براش میزنم اخرسرم چقد ازمقعدش خون میاد طفلی تاحالا من نشنیدم کسی یبس بشه اینم عجیبه ها

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
میگن نییییش خیییلی بدددده دندونای پسرم داره به ترتیب در میاد نیشاش میافته تو تابستون😑😑😑😑😑

چندوقتش بچت؟برای من دوتا پایین درامد الان یدونه بالا درامده داره بغلیشم دمیاد فعلا ورم کرده

بچه من که سردندوناش یبوست شدید میگیره هریدونه دندونش که درمیاد یبوست میگیره چجوری که پوست بچم کنده م ...

واای اب هندوانه و گلابی و مایعات اینا زیاد بهش بده روغن زیتون بریز تو غذاش 

هویج و موزم اینجور وقتا بهش نده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وای عزیزم رفلاکس به اینچیزا کاری نداره مگه اینکه الرژی به پروتیین گاوی داشته باشه که کشک حذف میشه ...

یعنی عدس وماش که جونه زد بزارم فریزر یا نه اسیاب کنم؟

بدجوانه گندم ریشه هاشو بگیرم گندمشو بریزم دور؟

چندوقتش بچت؟برای من دوتا پایین درامد الان یدونه بالا درامده داره بغلیشم دمیاد فعلا ورم کرده

نه ماه و نیمشه دقیق

دوتای پایین و دوتای بالا درومده

الان دوتای کناری پایین و بالا باهم داره در میاد

لثه اش خیلی تیز و سفید شده

الله و اعلم که کی دربیاد😐😐😐شبام یسره با جیغ از خواب میپره و گریه و .....

الان بخواد گریه کنه دیگه نمیزارم نمیگم طبیعیه هی بغلش میکنم راش میبرم چیزای جدید بیارم پووووووف

واقعا دارم خل میشم

یعنی عدس وماش که جونه زد بزارم فریزر یا نه اسیاب کنم؟ بدجوانه گندم ریشه هاشو بگیرم گندمشو بریزم دور ...

حبوبات رو فریز کن

گندم رو خشک کن اسیاب کن 

نه نیازی به حداکردن جوانه ها نیست گندم رو درسته اسیاب کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه ماه و نیمشه دقیق دوتای پایین و دوتای بالا درومده الان دوتای کناری پایین و بالا باهم داره در میا ...

گفتی وزنش چقده؟ماشالله چه تند تند میخواد دندوناش دربیاد یخوردعاستراحتم نمیکنه پوستت‌کنده شده

هر وقت یبوست شد آلو برقانی برگه زرالو و الو خورشتی قیسی و اینجور چیزا تو سوپش بریز 

حبوبات رو فریز کن گندم رو خشک کن اسیاب کن  نه نیازی به حداکردن جوانه ها نیست گندم رو درسته اس ...

اهان فدات عزیزم گرفتم

پسرمن شدید به پروتین‌گاوی حساسیت داره تازه این شیرخشکا ایرانی جواب نداد دارم خارجی بهش میدم واقعا کوچیکتربودپوستمو کند

هر وقت یبوست شد آلو برقانی برگه زرالو و الو خورشتی قیسی و اینجور چیزا تو سوپش بریز 

همه این کارورومیکنم ولی سردوندونش‌کل یبس شدیدمیشه

مشکل بزرگ من با پسرم خوابش هست. غذا که دیگه فراموش کردم کلی میپزم خیلی هنر کنه دوقاشق میخوره

پسر من شبا تا صلح وول میخوره من بیدار بالاسرش باید هی اینورش کنم هی اونورش کنم.صبح سابقه نداشته بیشتر از ساعت ۶ بخوابه.‌حتما نهایتا ۶ بیداره. بعد ۹ میخوابه تا ۱۱ که بدرد من نمبخوره و باید بیدار باشم به کارام برسم. عملا من از بیخوابی و خستگی الزایمر گرفتم

انقد تاپیک راجب شوهراشون غم قصه ها میزنن من واقعا نمیتونم درک کنم ازبس درگیراین بچه خودموکردم همه چی روفراموش کردم دیکه وقت نمیکنم بخوام سرچیزا دیگه حرص بخورم

اهان فدات عزیزم گرفتم پسرمن شدید به پروتین‌گاوی حساسیت داره تازه این شیرخشکا ایرانی جواب نداد دارم ...

پسر منم الرژی داشت

آپتامیل پپتی جونیور بخر تو فرنی و سوپ و شیربرنجش بریز. وزن دهیش عالی بود