2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 104 پست
مال من یه هفته اس لب ب غذا نمیزنه چیزیم بزارم دهنش عووق میزنه ده ماهشه 😐😐😐😐😭😭😭😭

وزنش چقد هست

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
آرررره همه میگن حرصم میگیره. تو یه روز سه نوع غذا میزاشتم لب نمیزنه الان دیگ ول کردم غذا نمیزارم ب آ ...

منم ماه قبل گفتم ولش کن نمیخوره چرا خودمو اذیت کنم وزن کم کرد گند زد بهم😭😭😭😭

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای یاخدا خب چیکارکنم اعصابم خورد شد😭😭 زانتاک ونکسیوم

ببین حبوبات رو بزار جوونه بزنه بعد بریز تو غذاش. مثل عدس لوبیا و ماش و گندم

من اینکار رو کردم فریز کردم. 

غذاش رو خیلی خوشمزه کن حتی شده نمک و ابلیمو زیاد بزن تا طعم خوب بگیره

براش شیربرنج درست کن توش کره و خرما بریز با خرما شیرینش کن

آش بپز حبوبات و ماهیچه زیاد بریز آخرش کشک بریز 

تو سوپش حتما ماهیچه یا فیله مرغ بریز آلو بریز برگه بریز خلاصه با طعمها بازی کن تا خوشش بیاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره شیر مهمتره ولی اشکالی نداره برادرزادم مادرش سرش دوباره حامله شد فقط ۸ ماه شیر خورد اون موقع ۸ م ...

میدونی شیر تو اولویته چون بچه از همون اول فقد غذا بخوره مشکلات گوارشی پیدا میکنه تو بزرگسالی. 

ولی بچه ها فرق دارن دیگ

ولی سعی کنید, شیر تواولویت لاسه تا یه سال

این عووق زدن ی درده مث دختر منه شوهرم که اینجوری میبینش میگه بهش غذا نده

پسرمن که اگر عق بزنه که دیگه هیچی کل معدشو خالی میکنه وقتای که به زورمیدم باجا بچم بالا میاره حتی ازدماغشم میزنه بیرون 

وااای خاک برسرمن خدا مرگم بده چقداین بچه روعذاب میدم من دیونه

چه فایده کم‌میکنه😭😭😭😭حاضر بودم بیست باز دیگه زایمان کنم این بچه درد نکشه واسه دندون پدرمو در می ...

دندون پروسه طبیعی شیرخوار هست تمام علاّئمش از اسهال و بی قراری تا بیخوابی و کم کردن وزن طبیعیه. 

من رو نمیگی که از ۶ ماهگی درگیر دندونش شدم. نکرد دوماه دیرتر دربیاد بچم یکم جون بگیره 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دندون پروسه طبیعی شیرخوار هست تمام علاّئمش از اسهال و بی قراری تا بیخوابی و کم کردن وزن طبیعیه.  ...

پسر منم از همون موقع دراورد😩😩😩😩

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ببین حبوبات رو بزار جوونه بزنه بعد بریز تو غذاش. مثل عدس لوبیا و ماش و گندم من اینکار رو کردم فریز ...

خب این رفلاکس داره بهش کشک وشیرنمیدم بدچجوری جونه میگیری من بلدنیستم میشه بگی 

پسرمن که اگر عق بزنه که دیگه هیچی کل معدشو خالی میکنه وقتای که به زورمیدم باجا بچم بالا میاره حتی از ...

غذا زیاد نده

کم بده ولی مقوی

خواهرزاده من انقدر گرد بود مینشست تلپی میفتاد زمین 

الان ۷ سالشه نی قلیونه😁

پسرمن که اگر عق بزنه که دیگه هیچی کل معدشو خالی میکنه وقتای که به زورمیدم باجا بچم بالا میاره حتی از ...

حواسشو پرت کن وقتی عوق میزنه

پسر من تا میره عوق بزنه شروع میکنم بالا پایین پریدن😑😐😁بزور بهش نده نمیخورن دیگه 😑😞مام پیر میشیم

من جوانه گندم براش گرفتم تو غذاش بریزم لب به اون غذا نمیزنه

دندون پروسه طبیعی شیرخوار هست تمام علاّئمش از اسهال و بی قراری تا بیخوابی و کم کردن وزن طبیعیه.  ...

اره اولین دندون دخترم ۲تانیشای پایین بودن ۴ ماه ۲۰ روزش بود بسکه اسهال شد و بالا میاورد شده بود پوست و استخون تا بستریش کردم

غذا زیاد نده کم بده ولی مقوی خواهرزاده من انقدر گرد بود مینشست تلپی میفتاد زمین  الان ۷ سالش ...

چرا اینجوری شد خب من که بهترین دکترای گوارش‌وتغذیه بردمش اخرسر بهترین دکتر به من وشوهرم نگاه کرد گفت مگه خودتون چی هستین که توقع بچه پهلوون دارین اینم اخرش میشه مثل خودتون خیلی هم خوبه وزنش 

اره اولین دندون دخترم ۲تانیشای پایین بودن ۴ ماه ۲۰ روزش بود بسکه اسهال شد و بالا میاورد شده بود پوست ...

واااییییی😣😣😣😣

اره اولین دندون دخترم ۲تانیشای پایین بودن ۴ ماه ۲۰ روزش بود بسکه اسهال شد و بالا میاورد شده بود پوست ...

میگن نییییش خیییلی بدددده

دندونای پسرم داره به ترتیب در میاد

نیشاش میافته تو تابستون😑😑😑😑😑