2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 104 پست
پسر من هشت ماه تموم ۱۰۷۰۰ بود یماه هیچی نخورد صد گرم کرد 😑😑😑😑نه ماه تموم شد ۱۰۶۰۰😫😫 الان یکس ...

اگه غذا بخورن وزنشون بالا میره عزیزم

دختر خودمم ی ماه که خوب غذا خورد ی کیلو اضاف کرد ولی دیگه بعدش اصلا نخورد شاید در کل روز ۲ قاشق بخوره اونم میبینی ی کاری میکنه بالا بیارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرمن غذارومیخوره ولی لب به شیرنه میگن تا یکسالگی شیرمهمه نه غذا

شیرشو با خرما قاطی کن بهش بده😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من که دوس دارم خودمو بزارم پشت در😭😭😭

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وزنش کمه رفلاکس و سرلاک بهم ربطی ندارن مگر اینکه آلرژی به پروتئین گاوی داشته باشه که سرلاک مخصوص می ...

وای یاخدا خب چیکارکنم اعصابم خورد شد😭😭

زانتاک ونکسیوم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
پسرمن غذارومیخوره ولی لب به شیرنه میگن تا یکسالگی شیرمهمه نه غذا

اره شیر مهمتره

ولی اشکالی نداره برادرزادم مادرش سرش دوباره حامله شد فقط ۸ ماه شیر خورد اون موقع ۸ ماهگی ۱۰ کیلو بود ولی بعدش فقط غذامیخورد خداروشکر الانم تپله چون خیلی غذامیخوره

واااای دندون خر است پسر منم یک ماه در میون دندون در میاره یماه چیزی نمیخوره ماه بعدی که چیزی میخور ...

مال من از پنج ماهگی دندون در آورده دقیقا اینطوری ک شما میگید یه ماه استراحت ماه بعدی دوتا دندون

پسر من هشت ماه تموم ۱۰۷۰۰ بود یماه هیچی نخورد صد گرم کرد 😑😑😑😑نه ماه تموم شد ۱۰۶۰۰😫😫 الان یکس ...

ماشالله عالیه وزنش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این عووق زدن ی درده مث دختر منه شوهرم که اینجوری میبینش میگه بهش غذا نده

آرررره همه میگن حرصم میگیره. تو یه روز سه نوع غذا میزاشتم لب نمیزنه الان دیگ ول کردم غذا نمیزارم ب آرامش روانی رسیدم 

بیا باهم بریم عزیزم🤗😂😂  شوهرم هر دیقه میگه خودت دیونه میشی دخترمم دیونه میکنی

اخ اخ گل گفتی دقیقا شوهرمنم میگه

ماهمش جنگ اعصابم داریم توخونه سربچه اون میگه ولش کن وزنش خوبه خورد خورد نخورد سیره مگه خودم وخودت چاقیم که بچه چاق میخوایم باشه

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
ماشالله عالیه وزنش

چه فایده کم‌میکنه😭😭😭😭حاضر بودم بیست باز دیگه زایمان کنم این بچه درد نکشه واسه دندون

پدرمو در میارررره😭😭😭😭