2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 104 پست

دختر من ده ماه ونيمشه الان ١١/٠٥٠وزنشه غذا يه روز خوب ميخوره چند روز نه البته سرماخوردگي داره من قلم گرفتم حتي پوره سيب زميني ميزارم با اب قلم كته با اب قلم تو همه وعدههاي غذاييش هم كره ميريزم شيره خرما ميدم بهش ميوه نميخوره اما اب ميوه ميخوره بيسكوييت ميدم 

دکترپیرم گغت ریفلاکس داره بهش سرلاک ندم توغذاهاش قلم وپا مرغ میندازم بهشم بیشتر حلیم میدم بهتزاز غذا ...

دختر منم اخر ۹ ماهگی ۸۳۰۰ بود اگه غذا بخوره زود چاق میشه ولی اون اصلا نمیخوره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وزن تولدش چقدر بوده برو‌نمودارشو نگاه کن موازی با نمودار اصلی بیا بالا ببین ده ماهگی چقدر باید باش ...

۳۳۰۰بوده 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
دکترپیرم گغت ریفلاکس داره بهش سرلاک ندم توغذاهاش قلم وپا مرغ میندازم بهشم بیشتر حلیم میدم بهتزاز غذا ...

وزنش کمه

رفلاکس و سرلاک بهم ربطی ندارن مگر اینکه آلرژی به پروتئین گاوی داشته باشه که سرلاک مخصوص میخواد

پسر من هم رفلاکس شدید داشت ولی غذاش رو از ۴ماهگی با سرآل برنج شروع کردم بعد فرنی و سرلاک شیر و برنج و از ۶ ماهگی هم انواع سوپ و آبمیوه و پوره و کمپوت اضافه شد و از هفت ماهگی سرلاک گندم و خرما هم میدم. 

وزن پسرت خیلی کمه. داروی رفلاکس چی میدی بهش؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ماهیچه ام عالیه

سوپ ماهیچه ،کته گوشت ،ابگوشت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بداینم بگم۳تا دندون هم زمان دراورد خیلی اذیت شد هیچی نمیخورد اصلا بی تاب بود وگریه میکرد لاغرشد

پسر من هشت ماه تموم ۱۰۷۰۰ بود

یماه هیچی نخورد صد گرم کرد 😑😑😑😑نه ماه تموم شد ۱۰۶۰۰😫😫

الان یکسره دارم غذا میپزم 💪🏻💪🏻💪🏻من موفق میشم وزنشو بالا ببرم💪🏻💪🏻💪🏻

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دختر منم اخر ۹ ماهگی ۸۳۰۰ بود اگه غذا بخوره زود چاق میشه ولی اون اصلا نمیخوره

پسرمن غذارومیخوره ولی لب به شیرنه میگن تا یکسالگی شیرمهمه نه غذا

واااای دندون خر است

پسر منم یک ماه در میون دندون در میاره

یماه چیزی نمیخوره ماه بعدی که چیزی میخوره سعی میکنم جبران کنم که بچه جون داشته باشه برای دندون دراوردن😞😞😞😞