2789
عنوان

کیسه اب

424 بازدید | 31 پست

سلام من دیشب ازخواب بیدارشدم برم بیرون دیدم لباس زیرم خیسه عین حالتی که نمدار باشه یعنی ازچیه امکان داره کیسه اب پاره بشه نفهمی خطری داره چجوری مطمین بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما ی معاینه برو ولی باز لباست عوض کن مواظب باش ببین چطور میشه 

اگه سوراخ بشه و آب کم بشه واسه جنین خطر داره 

چند وقتت؟

امکان داره غذا و دارو رفع بشه یا اگه موقت باشه زایمان 

واسه من میشد زایمان کنم

بنظرم  برو پیش دکترت یا بیمارستان پیگیری کن ...اگه سن بارداریت کمه خیلی مهمه و باید روش حساس با ...

خخخخخ منم دوست دارم پاره بشه

دوستم که باهم تو یه هفته بودیم ۳۵هفته کیسه ابش پاره سد الان نی نیش اومده دنیا داره دندون در میاره خخخخخخخخ نی نی من تازه داره قر میده تو شکمم

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
خخخخخ منم دوست دارم پاره بشه دوستم که باهم تو یه هفته بودیم ۳۵هفته کیسه ابش پاره سد الان نی نیش اوم ...

باز اون زود بود ی کم ...

شما چند هفته ای؟؟ 

والا نینی منم داره برا خودش قر میده هنوز 😂

ولی من شکمم اومده پایین و چندروزه  تکرر ادرار شدید پیدا کردم و انگاری فشار زیادی رو مثانمه ! 

... گمونم دخترم داره برا اومدن ی کارایی میکنه ولی خیییلی کنده ! 

دیگه طاقت ندارم ... دوس دارم همین الانه الان دردی بگیره ..کیسه آبی پاره بشه ...چ میدونم ..ی اتفاقی بیفته ک بیاد  ....😓!

باز اون زود بود ی کم ... شما چند هفته ای؟؟  والا نینی منم داره برا خودش قر میده هنوز 😂 ...

من ۳۸ هفته و ۳ روزم منم رو مثانه م خیلی احساس سنگینی دارم مخصوصا نصف شبا تکونایی میخوره میگم الان اومده بیرون من تا ۳۲ هفته جفتم پایین بود دکتر گفت دیگه نمیره بالا باید سزارین کنی این هفته ۴شنبه رفتن سنو دادم که پرونده سزارین تشکیل بدم جفتم رفته بود بالا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣گفت برو تا ۴۰ هفته بشین درد داشتی یا کیسه آبت پاره شد بیا واسه زایمان طبیعی

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥