2789
عنوان

کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما ی معاینه برو ولی باز لباست عوض کن مواظب باش ببین چطور میشه  اگه سوراخ بشه و آب کم بشه واس ...

پدگزاشتم ببینم  بازم‌تکرار میشه یانه اگ تاعصربرم دکتر اشکالی داره

من ۳۸ هفته و ۳ روزم منم رو مثانه م خیلی احساس سنگینی دارم مخصوصا نصف شبا تکونایی میخوره میگم الان او ...

طبیعی ک بهتره ... بنظرم خوش شانس بودی ک طبیعی میتونی بیاری .... سزارین خیلی وحشتناکه😖

بنظرم  برو پیش دکترت یا بیمارستان پیگیری کن ...اگه سن بارداریت کمه خیلی مهمه و باید روش حساس با ...

من ۳۴هفته و۵روزمه نمیدونم دکترم عصرمیاد الان پد گ ببینم بازم خیس میشه چجوریه شماچندهفتتونه

واسه منم سوراخ شد یهو ب اندازه نصف استکان آب ازم خارج شد. دوباره ی ربف بعدش تکرار شد. ک رفتم بستری ش ...

شماچندهفته بودی؟؟؟؟زمن توی خواب بود انقد خابالوبودم ک اصلن نمیدونم چیشددیگ درست حس ک یانه

من ۳۴هفته و۵روزمه نمیدونم دکترم عصرمیاد الان پد گ ببینم بازم خیس میشه چجوریه شماچندهفتتونه

اره ...حتما بررسی کن ببین بازم میبینی چیزی با نه 

انشاالله ک از کیسه آبت نبوده و ترشح معمولی بوده ... ❤

والا من هفته سی و  نهمم 😓

اره ...حتما بررسی کن ببین بازم میبینی چیزی با نه  انشاالله ک از کیسه آبت نبوده و ترشح معمولی ب ...

زایمان طبیعی همینه دیگ باید بشینی چشم ب راه..... اگ دیگ خیس نشد نرم دکتر یاکلن برم؟؟؟؟

وقتی پد گذاشتی یه کم راه برو و سرفه کن..اگه پدت خیس شد مخصوصا اگه گرم بود سریع برو بیمارستان

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
زایمان طبیعی همینه دیگ باید بشینی چشم ب راه..... اگ دیگ خیس نشد نرم دکتر یاکلن برم؟؟؟؟

نه دیگه .. اگه خیس نشد و دیگه چیزی ندیدی ینی ترشح بوده ... 

ولی همیشه پد بذار ک متوجه کوچکترین ابریزشی بشی . 

شماچندهفته بودی؟؟؟؟زمن توی خواب بود انقد خابالوبودم ک اصلن نمیدونم چیشددیگ درست حس ک یانه

من ۳۷ه و ۴ر

کاملا مشخصه پارگیه کیسه. حسش مثه وقتیه ک ترشح میاد(معذرت میخام) منتها باحجم بیشتر.روی شورتم ردی از ترشح نیست و فقط خیسه

فرقشم با ادرار اینجوریه ک ادرار ب سمت جلو میره نشتی کیسه مستقیم میاد پایین

ببخشید واضح توضیح دادم ک استرسی نشی

دکترم عصر میاد عیلی نداره صبرکنم

دکترم گف موقع پارگی ما سریع دستور بستری میدیم. آخه من میخاستم تا خونه برم. دکترم نذاشت. میتونی ی زایشگاه بری اونا ی نوار مثه بی بی چک و دارن ک تست میکنن واسه پارگی کیسه آب