2777
2789
عنوان

خیانت

69 بازدید | 6 پست

یه مدته دارم به این قضیه فکر میکنم...
یه جورایی منطقی نیست ولی احساس میکنم این چیزا ذاتیه
من خانواده همسرم خیلی چشم پاکن
یعنی هم خودش و هم خانوادش خیلی شدید چشم پاکن و اصلا اهل خیانت و این داستانا نیستن ...
حالا برعکسش خانواده خودم و داداشام خیانت کار .. 4 تا داداش دارم به جز اخری که سنش کمه همشون به همسراشون خیانت میکنن ( همسر هاشون نمیدونن اما من متوجه میشم)
چون خیلی به زن هاشون اهمیت میدن و عشقم عشقم از زبونشون نمیوفته زن داداشام شک نمیکنن .. اما متاسفانه من بارها و بارها متوجه خیانت هاشون شدم اما جرعت ندارم حرف بزنم .
به نظر شما این چیزا ذاتیه؟

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

خیلی به فرهنگ و دور و بریا ربط داره

اما بله بعنوان یه آدم علاقمند به ژنتیک و نوروساینس جایی خوندم که میتونه ژنتیکی باشه.

ولی تاثیر فرهنگ بیشتره.

ملک من با صلوات آباد نمیشه. | خیلی خلاصه خطاب به خانم ها : خودتون رو از بند سندروم استکهلم آزاد کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی به فرهنگ و دور و بریا ربط دارهاما بله بعنوان یه آدم علاقمند به ژنتیک و نوروساینس جایی خوندم که ...

اخه جالبیش اینکه پدر من خیلی ادم چشم پاکی هست و کلا خانواده مذهبی و معتقدی هم هستیم
نمیدونم چرا انقدر داداشام سر و گوششون می جنبه!

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

اخه جالبیش اینکه پدر من خیلی ادم چشم پاکی هست و کلا خانواده مذهبی و معتقدی هم هستیمنمیدونم چرا انقدر ...

مادرت چطور هستن؟ به پسرا خیلی پر و بال دادن؟ زیادی حمایتگر بودن؟ یا شایدم تحقیر کننده؟

مادرت چطور هستن؟ به پسرا خیلی پر و بال دادن؟ زیادی حمایتگر بودن؟ یا شایدم تحقیر کننده؟

اره
مادرم خیلی پسر دوست بودن
تبعیض زیادی میذاشتن بین دختر و پسر
تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم ..
شاید یکی از علت هاش همین باشه
چون تو خانواده ما مردسالاری بود
حالا مادرشوهرم خیلی تو خونشون برابری بوده ..
و حتی یه جاهایی حق دخترا بیشتر
و وقتی مقایسه میکنم تربیت برادر شوهرام خیلی بهتر داداشام بوده