یه مدته دارم به این قضیه فکر میکنم... یه جورایی منطقی نیست ولی احساس میکنم این چیزا ذاتیه من خانواده همسرم خیلی چشم پاکن یعنی هم خودش و هم خانوادش خیلی شدید چشم پاکن و اصلا اهل خیانت و این داستانا نیستن ... حالا برعکسش خانواده خودم و داداشام خیانت کار .. 4 تا داداش دارم به جز اخری که سنش کمه همشون به همسراشون خیانت میکنن ( همسر هاشون نمیدونن اما من متوجه میشم) چون خیلی به زن هاشون اهمیت میدن و عشقم عشقم از زبونشون نمیوفته زن داداشام شک نمیکنن .. اما متاسفانه من بارها و بارها متوجه خیانت هاشون شدم اما جرعت ندارم حرف بزنم . به نظر شما این چیزا ذاتیه؟
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
مادرت چطور هستن؟ به پسرا خیلی پر و بال دادن؟ زیادی حمایتگر بودن؟ یا شایدم تحقیر کننده؟
اره مادرم خیلی پسر دوست بودن تبعیض زیادی میذاشتن بین دختر و پسر تا حالا از این زاویه نگاه نکرده بودم .. شاید یکی از علت هاش همین باشه چون تو خانواده ما مردسالاری بود حالا مادرشوهرم خیلی تو خونشون برابری بوده .. و حتی یه جاهایی حق دخترا بیشتر و وقتی مقایسه میکنم تربیت برادر شوهرام خیلی بهتر داداشام بوده
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!