2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 49 پست
گذاشتم عزیزم ماشینشو بردم پارکینگ حتی اما اصلا براش مهم نبود غرورشو ترجیح داد من فک کردم با این کار ...

چرا اینکار رو کردی؟ بگو خانوادت زنگ بزنن صحبت کنن. اگه دوستش داری واسطه بفرست یا خودت باهاش صحبت کن مشکلتون رو حل کنین الکی زندگیت رو به هم نزن ولی اگه میخوای جدا شی همین رویه رو ادامه بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب قصدمون طلاقه البته اون اصن نمیاد حرف بزنیم حتی تصمیم بگیریم واقن معلقم نمیدونم چی بشه

برو دادگاه درخواست طلاق بده وقتی که دو ماهه از خونه انداختت بیرون قاعدتا باید به یه نحوی بتونی اذیتش کنی

چرا اینکار رو کردی؟ بگو خانوادت زنگ بزنن صحبت کنن. اگه دوستش داری واسطه بفرست یا خودت باهاش صحبت کن ...

چون خیلی بهم بدی کرد تو خیابون منو زد فحش ناموسی داد

نبابا من برم جلو منت کشی عمرا

بنظرم اینجوری میگی پیامم میدیکوتاه بیا زندگی دو روزه سر چی بوده دعواتون؟

نه عزیزم نمیدم اصلا جدی ام

سر چیزای بیهوده لج و لجبازی اما اون فحش ناموس میده من نمیتونم تحمل کنم

کلا هم خودشیفته س حرف گوش نمیده دهن لقه پنهان کاره

حتی میتونی کد ملیش قلف کنی ک اسیر بشه دنبالت بیفته... مسدودی همون اول باید انجام میدادی... همین کال ...

ینی چی چجوری کد ملیشو قفل کنم

نمیدونی انقد حرص میخورم که این همه وقت داره راحت از حقوقش برا خودش استفاده میکنه ب من نمیده و حتی کالابرگ منو ریختن براش و خرید کرده

تصمیمت برای طلاق حتمیه؟پشتوانه داری؟امیدوارم بچه نداشته باشی

فقط در صورتی که ب غلط کردن میفتاد و واقعا عوض میشد میبخشیدم که اینم احتمالش نزدیک به صفره

خودم شاغلم بچه ندارم

ولی از نظر روحی خیلی اذیتم

ینی چی چجوری کد ملیشو قفل کنم نمیدونی انقد حرص میخورم که این همه وقت داره راحت از حقوقش برا خودش است ...

خب باید حساباش مسدود میکردی دیگ حتی همون یارانه رو زرنک نیستی ها.... به وکیل تحقیق کن ببین اگ بشه کد ملیش قفل کنی بابت مهریه و اینا... همسایمون ی چک داشت طرف کد ملیش قفل کرد سریع پولش گیرش اومد..

خب باید حساباش مسدود میکردی دیگ حتی همون یارانه رو زرنک نیستی ها.... به وکیل تحقیق کن ببین اگ بشه کد ...

چرا بابا یک هفته ای ماشینشو بردم پارکینگ

نمیدونم فک کردم طول میکشه این کار نرفتم دنبالش