2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه پیش تاپیک زدم گفتم محصول مراقبت پوستی معرفی کنید و...

از طریق اون تاپیک به نتیجه ای نرسیدم

ولی بعدش به پیشنهاد زن داداشم واسه روتین پوستی رفتم یسری محصولات رو خریدم و یسری چیزا هم که قبلا استفاده کرده بودم و خوب بود رو در کنارش قرار دادم خدا رو شکر راضیم اومدم تجربه مو واستون بنویسم شاید به درد یه نفر خورد♡

چندتا نکته:

۱-من فکر میکنم اگه کل روتین پوستی از یه برند باشه بهتره انگار آیتم های مختلف اون برند بهتر کنار هم مچ میشن حالا نمیدونم چقدر درسته این حرف صرفا نظر منه

۲-روتین پوستی باید منظم باشه و استمرار داشته باشه تا نتیجه بده یه روز انجام بدی یه روز انجام ندی فایده ای نداره و اینکه یه واقعیتی هم که وجود داره اینه که پوست به روتین پوستی عادت میکنه مثلا اگه مدام انجام بدی بعد یهو ولش کنی یه هفته انجام ندی دوباره پوستت دهیدراته میشه

۳-از محصولات پوستی انتظار معجزه نداشته باشیم پوست الان ما نتیجه ۲۰،۳۰ سال در معرض انواع آلاینده ها بودنه پس نمیشه انتظار داشت یه هفته ای درست بشه الان خود من پوستم عالیییی نشده صرفا دارم تغییر مثبت رو حس میکنم که داره شاداب تر میشه و اصطلاحا آب رفته زیرش

۴-این برندایی که میگم به پوست من ساخته و ممکنه واسه یه نفر دیگه مناسب نباشه پس نوع پوست خودتون رو بشناسید و متناسب با اون محصولی که بهتون میسازه رو انتخاب کنید

۵-یه موضوع مهم اینه رسیدگی به خود جدای از اثرات زیبایی روی اعتماد به نفس بسیار تاثیر داره ، اینکه به خودت برسی یه حس ارزشمندی بهت میده و انگار زندگی جریان داره و این حالتو خوب میکنه ، پس خانوم گل به انرژی زنانه ات اهمیت بده و اونو سرکوب نکن♡

۶-نتیجه این اهمیت دادن به خودت رو وقتی سنت رفت بالا و خودتو با هم سن و سالات مقایسه کردی میبینی پس ضرر نمیکنی

اینم بگم یسری محصولات از یسری برندها خیلی عالی هستن مثلا من خودم قبلا شوینده و مرطوب کننده سراوی رو گرفتم واقعا عالییییی بود

ولی خب گرون بود و به شخصه نمیتونستم انقدر هزینه کنم به خصوص اینکه هر چقدر دلار میره بالاتر این محصولات هم گرون تر میشه و مورد دیگه اینکه محصولات برند به حدی فیکشون زیاد شده که دیگه واقعا نمیشه به راحتی اصلشو تشخیص داد

ولی اگر از نظر مالی مشکلی نداری و میتونی هزینه کنی حتما گزینه اولت سراوی باشه چون کسی رو ندیدم ازش راضی نباشه

شوینده و مرطوب کننده و میسلار واتر سراوی خوبه

آبرسان و دور چشم شیسیدو خوبه

ضد آفتاب ایزدین و سنتلا خوبه

سرم های پوستی اوردینری

تونر انوا خوبه و تونر روشن کننده ویتامین سی کوزارکس

روتین پوستی رو باید ۲ بار در روز انجام بدید یه بار صبح بعد از اینکه بیدار شدید یه بار هم شب قبل از خواب

اما ترتیب روتین پوستی:

۱-اسکراب صورت(۲ بار در هفته اگر پوستتون خشکه یکبار هم کافیه)👈دو تا گزینه هست یکی سیمپل(برای پوست چرب) و یکی هم درمالوگ واسه انواع پوست

۲-شوینده صورت(بعضی ها میگن شست و شو باید دو بار انجام بشه یه بار با شوینده ای که بر پایه روغنه و بار بعدی با شوینده ای که برپایه آبه ولی من فقط یه بار انجام میدم و شوینده رفرشینگ سیمپل هم استفاده میکنم مدل های دیگه هم داره)

۳-بعدش تونر میزنم(بعضیا میگن تونر اختیاریه و نیازی نیست و... ولی به نظر من نیازه آب شهری ما به شدت املاح داره و تونر میتونه پی اچ پوستو تنظیم کنه ، منافذ رو کوچیک کنه و باعث بشه محصولات بعدی بهتر جذب بشه)👈من تونر هم سیمپل میزنم

۴-بعدش سرم های پوستی رو استفاده کنید

خود من سرم تقویت کننده ویتامینه میزنم که ویتامینC و E داره👈سیمپل

سرم هیالورونیک اسید هم میزنم👈سیمپل

(شنیدم اگه اول سالیسیلیک اسید بزنی بعدش هیالورونیک اسید خیلی بهتره و امتحان نکردم)

۵-بعدش اگر محصولی واسه درمان لک و جوشتون استفاده میکنید بزنید

خودم ژل ضد جوش میزنم باید مستقیم بزنی روی خود جوش👈هم ضد جوش سیمپل میزنم هم ژل کرم پوست مستعد جوش سینره ، ژل کرم ۶ در ۱ مناسب پوست های آکنه دار اسکین وان(این یه جورایی مرطوب کنندگی هم داره و جوشای منو کنترل کرده)

روشن کننده و ضدلک هم هیدرودرم خوبه

۶-بعدش کرم دور چشم بزنید👈سیمپل خوبه و ستاره یه جلد آبی روشنی داره

۷-بعد آبرسان و مرطوب کننده(یه کرم دو کاره بگیرید نمیخواد دوتا محصول بگیرید من خودم آبرسان ریچ سیمپل رو گرفتم به نظرم نسبت به لایت مرطوب کنندگی بالاتری داره و بهتره ولی لایتش سبک تره البته کرم آبرسان فوریش هم خوبه)👈به جز سیمپل مرطوب کننده و آبرسان نوآکنه هم خوبه ، فیس دوکس هم خوبه ولی کرم آکنه هیدرا مرطوب کننده اش رو بگیرید

۸-بعدم ضد آفتاب بزنید من ضد آفتاب هم سیمپل گرفتم spf50 بگیرید و فلوئیدی مای جفتشون هم خوبن

روتین شب هم به همین ترتیبه با این تفاوت که قبل از استفاده از شوینده میسلار واتر استفاده کنید و اینکه به جای آبرسان کرم شب بزنید من خودم مدل ویتال سیمپل رو میزنم و اینکه چون میخواید بخوابید ضد آفتاب لازم نیست

✅آها اینم بگم که هیالورونیک ۳ درصد باشه

✅هفته ای یکبار ماسک ورقه ای بزارید

با عصاره چای سبزش هم بهتره به جز سیمپل مارک دیپ سنش هم خوبه واسه ماسک

✅هفته ای یکبار ماسک صورت خاک رس هم بزارید

✅رو بالشتی هاتون رو هفته ای یکبار بشورید و بهتره که ساتن باشه یکی از اصلی ترین دلایل جوش گونه همین روبالشتی هست یه جا خوندم بعد از یه مدت که نشوری به شدت روش باکتری فعال وجود داره

✅موقعی که با تلفن صحبت میکنید گوشی رو نچسبونید به صورت و گونه تون و یه مقدار با فاصله بگیرید

✅اگه تونستید حتما فشیال برید ماهانه من خودم چون هیچ کار زیبایی ندارم نه موهامو رنگ میکنم نه ناخن میکارم و نه کراتینی چیزی واسه همین سر ماه پول فشیال رو کنار میزارم ولی اگه نتونستید هر ماه هم برید ۲،۳ ماه یکبار برید، یه جای خوب هم برید

✅اگر ژنیتیکی پوست خوبی دارید نیازی نیست خیلی سخت بگیرید و هزینه کنید واسه روتین پوستی در حد یه شوینده خوب آبرسان ضدآفتاب کافیه ولی خود من خیلی واسم مهم بود چون پوستم دهیدراته شده بود و جوش سرسیاه و سرسفید میزدم علاوه بر اینکه پوست اطراف لبم خشک و پوسته پوسته شده بود