اینم بگم یسری محصولات از یسری برندها خیلی عالی هستن مثلا من خودم قبلا شوینده و مرطوب کننده سراوی رو گرفتم واقعا عالییییی بود
ولی خب گرون بود و به شخصه نمیتونستم انقدر هزینه کنم به خصوص اینکه هر چقدر دلار میره بالاتر این محصولات هم گرون تر میشه و مورد دیگه اینکه محصولات برند به حدی فیکشون زیاد شده که دیگه واقعا نمیشه به راحتی اصلشو تشخیص داد
ولی اگر از نظر مالی مشکلی نداری و میتونی هزینه کنی حتما گزینه اولت سراوی باشه چون کسی رو ندیدم ازش راضی نباشه
شوینده و مرطوب کننده و میسلار واتر سراوی خوبه
آبرسان و دور چشم شیسیدو خوبه
ضد آفتاب ایزدین و سنتلا خوبه
سرم های پوستی اوردینری
تونر انوا خوبه و تونر روشن کننده ویتامین سی کوزارکس
روتین پوستی رو باید ۲ بار در روز انجام بدید یه بار صبح بعد از اینکه بیدار شدید یه بار هم شب قبل از خواب
اما ترتیب روتین پوستی:
۱-اسکراب صورت(۲ بار در هفته اگر پوستتون خشکه یکبار هم کافیه)👈دو تا گزینه هست یکی سیمپل(برای پوست چرب) و یکی هم درمالوگ واسه انواع پوست
۲-شوینده صورت(بعضی ها میگن شست و شو باید دو بار انجام بشه یه بار با شوینده ای که بر پایه روغنه و بار بعدی با شوینده ای که برپایه آبه ولی من فقط یه بار انجام میدم و شوینده رفرشینگ سیمپل هم استفاده میکنم مدل های دیگه هم داره)
۳-بعدش تونر میزنم(بعضیا میگن تونر اختیاریه و نیازی نیست و... ولی به نظر من نیازه آب شهری ما به شدت املاح داره و تونر میتونه پی اچ پوستو تنظیم کنه ، منافذ رو کوچیک کنه و باعث بشه محصولات بعدی بهتر جذب بشه)👈من تونر هم سیمپل میزنم
۴-بعدش سرم های پوستی رو استفاده کنید
خود من سرم تقویت کننده ویتامینه میزنم که ویتامینC و E داره👈سیمپل
سرم هیالورونیک اسید هم میزنم👈سیمپل
(شنیدم اگه اول سالیسیلیک اسید بزنی بعدش هیالورونیک اسید خیلی بهتره و امتحان نکردم)
۵-بعدش اگر محصولی واسه درمان لک و جوشتون استفاده میکنید بزنید
خودم ژل ضد جوش میزنم باید مستقیم بزنی روی خود جوش👈هم ضد جوش سیمپل میزنم هم ژل کرم پوست مستعد جوش سینره ، ژل کرم ۶ در ۱ مناسب پوست های آکنه دار اسکین وان(این یه جورایی مرطوب کنندگی هم داره و جوشای منو کنترل کرده)
روشن کننده و ضدلک هم هیدرودرم خوبه
۶-بعدش کرم دور چشم بزنید👈سیمپل خوبه و ستاره یه جلد آبی روشنی داره
۷-بعد آبرسان و مرطوب کننده(یه کرم دو کاره بگیرید نمیخواد دوتا محصول بگیرید من خودم آبرسان ریچ سیمپل رو گرفتم به نظرم نسبت به لایت مرطوب کنندگی بالاتری داره و بهتره ولی لایتش سبک تره البته کرم آبرسان فوریش هم خوبه)👈به جز سیمپل مرطوب کننده و آبرسان نوآکنه هم خوبه ، فیس دوکس هم خوبه ولی کرم آکنه هیدرا مرطوب کننده اش رو بگیرید
۸-بعدم ضد آفتاب بزنید من ضد آفتاب هم سیمپل گرفتم spf50 بگیرید و فلوئیدی مای جفتشون هم خوبن
روتین شب هم به همین ترتیبه با این تفاوت که قبل از استفاده از شوینده میسلار واتر استفاده کنید و اینکه به جای آبرسان کرم شب بزنید من خودم مدل ویتال سیمپل رو میزنم و اینکه چون میخواید بخوابید ضد آفتاب لازم نیست
✅آها اینم بگم که هیالورونیک ۳ درصد باشه
✅هفته ای یکبار ماسک ورقه ای بزارید
با عصاره چای سبزش هم بهتره به جز سیمپل مارک دیپ سنش هم خوبه واسه ماسک
✅هفته ای یکبار ماسک صورت خاک رس هم بزارید
✅رو بالشتی هاتون رو هفته ای یکبار بشورید و بهتره که ساتن باشه یکی از اصلی ترین دلایل جوش گونه همین روبالشتی هست یه جا خوندم بعد از یه مدت که نشوری به شدت روش باکتری فعال وجود داره
✅موقعی که با تلفن صحبت میکنید گوشی رو نچسبونید به صورت و گونه تون و یه مقدار با فاصله بگیرید
✅اگه تونستید حتما فشیال برید ماهانه من خودم چون هیچ کار زیبایی ندارم نه موهامو رنگ میکنم نه ناخن میکارم و نه کراتینی چیزی واسه همین سر ماه پول فشیال رو کنار میزارم ولی اگه نتونستید هر ماه هم برید ۲،۳ ماه یکبار برید، یه جای خوب هم برید
✅اگر ژنیتیکی پوست خوبی دارید نیازی نیست خیلی سخت بگیرید و هزینه کنید واسه روتین پوستی در حد یه شوینده خوب آبرسان ضدآفتاب کافیه ولی خود من خیلی واسم مهم بود چون پوستم دهیدراته شده بود و جوش سرسیاه و سرسفید میزدم علاوه بر اینکه پوست اطراف لبم خشک و پوسته پوسته شده بود