باخداهستم مدیر عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 49 عنوان روزه میگیرید | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 80 پست برای حاجتتون یا همینجوری 1404/11/15 | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iheydar عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 3444 یا یک مورد دیگه.یک خانمی تاپیک زده بود به نظرتون زیر چادر جلوی مهمونها عبا بپوشم بده؟ یک کاربر اومدن ... بعضی مواقع من یاد این جور آیه ها میافتم:وَلَا يَحْزُنكَ قَوْلُهُمْ ۘ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا ۚ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ﴾[ يونس: 65]و -ای رسول- به سبب طعن و عیب جویی در دینت که اینها میگویند اندوه مدار، زیرا تمام پیروزی و چیرگی برای الله است، و هیچ چیز او را ناتوان نمیسازد، او تعالی سخنانشان را میشنود، از اعمالشان آگاه است
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8399 یا یک مورد دیگه.یک خانمی تاپیک زده بود به نظرتون زیر چادر جلوی مهمونها عبا بپوشم بده؟ یک کاربر اومدن ... اولندش چرا من و بازخواست میکنید سر حرف بقیه؟کجای حرف من ایراد داشت؟اصلا از کجا میدونید من مذهبیم یا غیر مذهبیمکجای حرف من اسم ازادی اومد؟تازه برداشتید به من میپرید میگید در حد من نیست و فلانترجیح میدم اصلا جواب ندممیسپارمتون به خداانشالله اگاه بشید میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂
نخودیی عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 2848 ماه رمضان دوست دارم بگیرم..ولی کم ابی بدنم باعث شروع میگرن و تهوع میشه..نمیتونم. همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 3577 اولندش چرا من و بازخواست میکنید سر حرف بقیه؟کجای حرف من ایراد داشت؟اصلا از کجا میدونید من مذهبیم یا ... 😑😐😑اولا، من شما رو بازخواست نکردمدوما، من کجای حرفم گفتم در حد من نیست و...؟؟؟؟؟ "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12767 عزیزم رفتارتون رو ببینیدشاید من و خیلیای دیگه از شما پیش خدا عزیزتر باشیماین چه قضاوتیه چه مدل صحبت ... یادم نمیاد طرف صحبتم شما بوده باشین 🤐🤐🤐 ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8399 یادم نمیاد طرف صحبتم شما بوده باشین 🤐🤐🤐 رو من ریپلای زدی بالاتر.ولی باشه هر چی تو میگی درستهحرف بعدیتم درسته میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂