2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید اگر یه غیر مذهبی کوچیک ترین حرفی به ی مذهبی بزنه میشورینش میندازینش رو بند و کلی حرف میزنید ب ...

اینا عادتشونه همیشه سرشون تو زندگی مردمه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببخشید اگر یه غیر مذهبی کوچیک ترین حرفی به ی مذهبی بزنه میشورینش میندازینش رو بند و کلی حرف میزنید ب ...

جسارتا یک سوال بپرسم؟

اون تاپیک دربارهٔ حجابی که یک کاربر اومد گفت "مگه احمقی که حجاب بزاری؟" چرا هیچکس نگفت که به اعتقاداتشون توهین نکن و حتی همراهیش هم کردند؟ لایک هم گرفت؟

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

یادم نمیاد شمارو ریپ زده باشم ریپ نزن دهن به دهن امثال تو نمیزارم در حدم نمیبینم

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

جسارتا یک سوال بپرسم؟اون تاپیک دربارهٔ حجابی که یک کاربر اومد گفت "مگه احمقی که حجاب بزاری؟" چرا هیچ ...

عزیز جان شخصیت خودتون رو با دهن به دهن گذاشتن با اینا پایین نیار

جسارتا یک سوال بپرسم؟اون تاپیک دربارهٔ حجابی که یک کاربر اومد گفت "مگه احمقی که حجاب بزاری؟" چرا هیچ ...

من ندیدم همچین چیزیو وگرنه قطعا به ایشونم میگفتم حرفشون اشتباهه

اما کلی تاپیک فحش و توهین دیدم در رابطه با اینکه چرا بعضیا به کسایی که مقید هستن حرفی زدن یا مخالف عقایدشونن با این کارا فقط بیشتر مردم از دین زده میشن نه تشویق

به زور نمیشه ادم اعتقادش رو به یکی بقبولونه

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه؟

نه آخه جدی برام سوال شد

چطور توی این سایت میتونن ما رو احمق و کودن و عقب مونده خطاب کنن. حتی اگه پارتنر و... هم نداشته باشیم به توهین بهمون میگن مریم مقدس، بعد اینجا که میرسه میشه آزادی؟!

آزادی که نباید یک طرفه باشه!

من کم توهین نشنیدم توی همین سایت به خاطر اعتقاداتم

وقتی کسی به من توهین میکنه، چرا من باید احترام بزارم؟!

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|شعور یک عده رو که میبینم، با خودم میگم یعنی واقعا با اینا توی یک مملکت زندگی میکنم❓️|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا

نه آخه جدی برام سوال شدچطور توی این سایت میتونن ما رو احمق و کودن و عقب مونده خطاب کنن. حتی اگه پارت ...

انقدم زیادن ندیدی ریختن سرم من اصلا بحثم روزه نبود اون خانم یه تامیک دیگه گفت مگه هنوز غسل میکنید که منم اینو گفتم من از اینکه بدون غسل بمونی سوای اعتقادات مذهبی چندشم میشه 🤢🤢

عزیزم رفتارتون رو ببینید

شاید من و خیلیای دیگه از شما پیش خدا عزیزتر باشیم

این چه قضاوتیه چه مدل صحبت کردنه!

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه؟

کسی که روزه نمیگیره اول از همه ضررش به خودش میرسه. بالاخره این دنیا هم میگذره و جوانی و انرژی هم از ما میره همونطور که نسلهای قبل از ما این مسیر رو رفتن و کوچ کردن به آخرت خودشون. در نهایت آدم اگه ذره ای به عاقبت و آخرت خودش نگاه کنه میبینه چه فرصت کمی در این دنیا داره و در عوض در آخرت با بینهایت طرفه. در نتیجه عقل حکم میکنه دستورات خدا رو و واجبات و محرماتش رو در زندگی در نظر بگیره.

من ندیدم همچین چیزیو وگرنه قطعا به ایشونم میگفتم حرفشون اشتباههاما کلی تاپیک فحش و توهین دیدم در راب ...

یا یک مورد دیگه.

یک خانمی تاپیک زده بود به نظرتون زیر چادر جلوی مهمونها عبا بپوشم بده؟ یک کاربر اومدند به تمسخر گفتند نه روبند هم بزن عرب و ایموجی خنده

یا وقتی من توی تاپیکهای لاینهای آرایشگری میگم رفتم شینیون چون ناخن از نظرم حق الناس به گردنمه. وضو و غسل باهاش صحیح نیست. و تاکید میکنم از دیدگاه من اینه. همه حمله ور میشن و توهین

یا وقتی به خاطر چادری بودن من توی همین سایت به من میگن عرب

این آزادیه از نگاه شما؟