2777
2789
عنوان

حس مرگ وناامیدی

91 بازدید | 18 پست

من توتوبستون افسردگی خیلی بدی گرفتم همش حس ناامیدی ومرگ داشتم ب بچه هام نگاه میکردم دلم براشون میسوخت ک بعدمن چی میشن وشوهرم حتمامجبورمیشه ازدواج کنه و........... ی چن ماهی خوب شدم خودبه خود

الان ازروزی ک زن داداشم سرزایمان فوت شده وبعدشم پدرشوهرم فوت شدیه بیست روزی ام میشه مادرم فوت شده بدجوری افسرده شدم وترس مرگ استرس اضطراب دارم

کلایه غمی تووجودمه باردارم ماه هفتمم توروخداکمکم کنیدهیچکس درکم نمیکنه همش بهم میگن شوم🥺😭نکنه این دفه واقعابمیرم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا تسلیت میگم

دوما ب حرف دیگران گوش نده فقط ی چیز میگن میرن دنبال تاثیر حرفشون روت نیستن. راسش حق میدم اینجور باشی چندتا غم و غصه پشت هم برات بوده و مادرتم ک اصلا دیگ براهمه غصه خاصی هست اما ب این فکر کن زندگی ما ادما ک دست ما نیست پس ب بچه تو شکمت فکرکن ک پناهش فقط تو هستی گناداره افسرده نشو اون ک هنوز چیزی ندیدع اینهمه غصه بخوره پس بخاطرش قوی باش ب بقیه کار نداشته باش ب امید خدا این بچه دنیا میاد باخودش کلی اتفاقای خوب برات بیاره

کی بهت میگه شوم چرا؟خب هم بارداری هورمونات بهم ریخته هم مرگ اطرافیان روت تاثیر گذاشته طبیعیه

دوس دارم بایکی حرف بزنم وقتی باخواهربرادرام وشوهرم حرف میزنم بهم میگن توشومی توافسردگی داشتی وازمرگ میترسیدی ک این همه مرگ اتفاق افتاد😭

دوس دارم بایکی حرف بزنم وقتی باخواهربرادرام وشوهرم حرف میزنم بهم میگن توشومی توافسردگی داشتی وازمرگ ...

وا چه خرافاتی و بی درکن دیگه باهاشون از ترسات حرف نزن.. اونام احتمالا اینو میگن که به خودت بیای

🦋

اولا تسلیت میگم دوما ب حرف دیگران گوش نده فقط ی چیز میگن میرن دنبال تاثیر حرفشون روت نیستن. راسش حق ...

خواهربرادرام بهم میگن میخوای بااین شومیت ماهم بمیریم🥺هیچکسی روندارم واقعا

خواهربرادرام بهم میگن میخوای بااین شومیت ماهم بمیریم🥺هیچکسی روندارم واقعا

باهاشون قطع رابطه کن غمگینن نمیدونن چی میگن

عقلشون نمیرسه ولشون کن مرگ دست خداست خب قربونی صدقه ای بدین بره

وا چه خرافاتی و بی درکن دیگه باهاشون از ترسات حرف نزن.. اونام احتمالا اینو میگن که به خودت بیای

اره واقعاخودمم تصمیم گرفتم دیگه باهاشون ازترسام حرف نزنم دعاکنیدخوب شم

بچه هام سه سال وپنج سالن لطفابرام دعاکنید