2777
2789
مرسی عزیزم ، خبرشو بهم بده لطفا 

باشه عزیزم حتما....یه مدت که مصرف کردم  اگه تاثیر داشت میام همینجا بهت خبر میدم

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من پیسی  یا  همون ویتیلیگو  رو  داشت از کرم درمان پیسی و ویتیلیگو ویتلکسین ژیورل بزک  استفاده کرد  تقریبا  دو  ماهه خوب  خوب  شد   تو اینترنت بزنید  راجب  کرمش  میاره 

سلام عزیزم. ...منم حدودا چند ماهه فهمیدم لکه های سفید روی پوستم پیسی هست. ..دو هفته پیش یکی از آشناه ...

سلام خانم.گیاه غازیاقی برا شما اثر کرد؟از کجا خریدی و چطور استفاده کردی؟

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
سلام خانم.گیاه غازیاقی برا شما اثر کرد؟از کجا خریدی و چطور استفاده کردی؟

سلام🙏

یکی از آشناها از کازرون(تو استان فارس هست) برام آورد

ولی متاسفانه تاثیری نداشت....

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
سلام🙏 یکی از آشناها از کازرون(تو استان فارس هست) برام آورد ولی متاسفانه تاثیری نداشت....

میگن باید بذرشو استفاده کرد،نه برگهاشو.شما کدومو استفاده کردید؟

میگن باید بذرشو استفاده کرد،نه برگهاشو.شما کدومو استفاده کردید؟

برگشو استفاده کردم باهاش جوشانده درست کردم

البته یه مدت خودم زنجبیل خمیر کردم رو لکه های پام گذاشتم همینطور پودر فلفل قرمز خمیر کردم گذاشتم انگار داشت سفیدیا کمتر میشد ولی چون بچه کوچیک داشتم نتونستم ادامه بدم که ببینم چی میشه

من از زانو تا انگشتام درگیر شده...نه به طور کامل....به صورت لکه های بزرگ و کوچیک....حتی ته آرنجمم سفید شده

نگرانیم اینه که تو صورتم بزنه

اگه شما راهی برای درمانش شنیدی بهم اطلاع بده

اگه منم درمانشو فهمیدم بهت میگم🌹🌹🌹

برگشو استفاده کردم باهاش جوشانده درست کردم البته یه مدت خودم زنجبیل خمیر کردم رو لکه های پام گذاشتم ...

ان شاء الله که لکه هات بزودی خوب میشن.همچنین لکه های من.

برا من که تو صورتمه😔

من برا درمانش خیلی گشتم.در مورد غازیاقی میگن تخمش برا برص اثر داره،نه برگش.ولی هرچی دنبالش تو عطاری ها گشتم،پیدا نکردم.فقط برگشو داشتن.

یه کرمی هم هست به نام کرم پیسی و ویتیلیگو ویتلکسین ژیورل فرانسه.خیلی ازش تعریف میکنن و تو سایت های مختلف خوندم که کاربرها گفتن اثر داشته براشون.ولی فعلا تو هیچکدوم از این سایتها موجود نیست.میگن بزودی میاد.نمیدونم.ولی اگه بیاد،به مدد الهی میگیرم ببینم چی میشه.

یه روایت هم داریم که مالیدن حنا و نوره تو حمام باعث درمان پیسی میشه ولی هنوز امتحان نکردم.اونم انجام میدم ببینم چی میشه.

امتحان سختیه.

ان شاء الله که لکه هات بزودی خوب میشن.همچنین لکه های من. برا من که تو صورتمه😔 من برا درمانش خیلی ...

عزیزم😔😘 ایشالله همه بیمارا شفا پیدا کنن...ما هم خوب بشیم...آره حنا و نوره هم شنیدم خیلی خاصیت داره... .من شنیدم حضرت عیسی پیس رو شفا میداد 

امیدوارم زودتر درمانش پیدا بشه