2777
2789
مرسی عزیزم  فک کنم تو ویکی پدیا درموردش خوندم اگر همون موقع ک ایجاد میشه بهش برسی زودتر درمان ...

آره نگران نباش همسرم چون داروساز بالینی هست و کارش درمان هست اطلاعاتش بالاست فردا حتما برات پیگیری میکنم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید

من داشتم یه تیکه روی صورتم افتاد ولی بلافاصله پیگیرش شدم رفتم پیش دکتر شیدا شمس ۱۵سال پیش با نور جلوشو گرفت و کلا از بین رفت خدا رو شکر دیگه رشد نکرد اب پرتقال و اب هویچ مرتب میخوردم استرس سمه خودداری کن پیگیر شو تا بزرگ نشده درمان میشه

آره نگران نباش همسرم چون داروساز بالینی هست و کارش درمان هست اطلاعاتش بالاست فردا حتما برات پیگیری م ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

فقط من تازه واردم فردا چجوری پیدات کنم؟

اگر دوس داشتی برای حاجتم ی صلوات بفرست 
ممنون عزیزم لطف کردی  فقط من تازه واردم فردا چجوری پیدات کنم؟

توی پروفایلت زده دوستان من برو داخلش اسم من جز دوستاته بزن رو ارسال پیام و برام پیام بفرست . وقتی منم برات پیام بفرستم بالای صفحه روی عکس نامه یک عدد میاد بزنی روش پیام منو میبینی

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من داشتم یه تیکه روی صورتم افتاد ولی بلافاصله پیگیرش شدم رفتم پیش دکتر شیدا شمس ۱۵سال پیش با نور جلو ...

ینی چی با نور جلوشو گرفت؟؟

توی پروفایلت زده دوستان من برو داخلش اسم من جز دوستاته بزن رو ارسال پیام و برام پیام بفرست . وقتی من ...

آهان  , ممنون آذر جان❤

ببين سال پيش يكي از اقوام ما ميگفت چندوقت پيش يه مطلبي خونده بوده كه با خوردن لبو يه نفر بيماريه ويتيليگو(پيسي) رو درمان كرده، اين طرفم پدرش همين مشكلو داشته به باباش ميگه باباشم با پشتكار زياد تا يكماه هر شب لبو ميخورده و در نهايت بيماريش درمان شده، الان كه البته فصل لبو تموم شده اما تو فصلش امتحانش ضرري نداره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
بگو...بگو...

البته بگم اینویکی به مامانم گفته که این مشکلوداشته ولی مامانم ترسیداستفاده نکرد

عقرب سیاه وبگیری زنده بعدبزاری بمیره خشکش کنی پودرش کنی باسرکه بجوشونی وقتی جوشیدبزنی به بدنت بنده خداگفت خوب شده بوده ولی بایدمداوم بزنی 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه