2777
2789
عنوان

خارش گلو و سرفه نمی‌ذاره بخوابم

49223 بازدید | 26 پست

همش دارم سرفه میکنم گلومم میخاره آب نمک استفاده کردم اثر نداشت اگه چیزی به دهنتون میرسه دریغ نکنید. ممنونم  

اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.

وايييي خيلي بده پاشو برو دكتر

يعني بلايي ب سرم اومد ديروز. از درد 

تب و لرز كردم 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عریزم دختر منم چن شبه همین مشکلو داره من تنها کاری که میکنم نمک میریزم رو زبونش تا قورتش بده بلافاصله بعدش سرفه اش قطع میشه امتحانش کن حتما

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
وايييي خيلي بده پاشو برو دكتر يعني بلايي ب سرم اومد ديروز. از درد  تب و لرز كردم

آخه دارو که نمیتونم بخورم به خاطر بارداری

اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.

عزیزم اگر تب داری استامینوفن. اگر عطسه داری لوراتادین و اگر گلودرد آب نبات سرد یا شربت دیفن هیدرانین که بعد از غرغره قورت میدی. هیچ کدام هم در بارداری ضرر نداره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
آخه دارو که نمیتونم بخورم به خاطر بارداری

خب شما که باردار هم هستین حتماً قبل از جدی‌تر شدنش معاینه بشین؛ دکتر خودش یه راهی برای بارداری‌تون پیدا میکنه، پیشرفتش ممکنه خطرناک باشه برای بارداری.

ول کن بزرگوار.